Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dookle vise obmanjujete i sebe i druge. 1.EU ima onog bogalja incka koji moze u BiH za 3 mjeseca donijeti uredbe zakone ili sta ja znam kakvu sve papirologiju koju proruski medjedi iz mostara i banja luke blokiraju godinama. 2.Rusija je skoro pokazala kako se za 24 sata pripoji teritorija isto to moze i eu ako ima dobru volju, moze za jakoo kratko vrijeme primiti bih u svoje clanstvo medjutim to nema namjeru, kao sto nie imala namjeru niti primiti tursku koja je trenutno mozda i razvijenija od eu ili bar ima vecu stopu razvoja, ali su zato primili rumuniju i sad je po svim glvanim gradovima u eu puno ciganije po trgovima. Od kad je rumunija i bugarska na tom nivou da bude clan evropske unije?
A SIROMAH INCKO PRIMA MJESECNO 25OOO EURA,STRAJKA GLADJU I TRAZI POVISICU.
Još od Berlinskog kongresa BiH je samo moneta za potkusurivanje... Tek što smo se malo oporavili tokom SFRJ i onda opet u 3PM.... Hvala Evropo na kurvinskoj politici, ono što je u BiH urađeno, urađeno je do 2006. Nakon toga sunovrat u svakom pogledu, oklevali ste, petljali, pomagali da mi ni u čemu ne napredujemo, zatvarali oči pred nadolazećim separatizmom, Dodikovom arogancijom, Čovićevim oportunizmom, Bošnjačkim unutrašnjim sukobima, sveopštom korupcijom i ruskim ulaskom "na mala vrata" u BiH.... Da je bilo Evropske pameti Srbija, BiH i Hrvatska bi u paketu istovremeno ušle u EU.... Ruski narod jeste jedan slobodarski i dobar narod, ali nisu Rusi ništa bolji od ostalih u ekspanzionističkim namjerama....
Ako je iko mislio da je Europa neka vrsta altruistickog crvenog Krsta, je u najmanju ruku naivan. Bježeći od Topčidera, mi smo raširili noge, nadajući se da neće puno boljeti.
Svi zabrinuti a niko nece da utice nista na ovu politicarsku bagru. Otkako Pedi Esdaun ode propadosmo skroz.
Turska je Nato clanica prema tome no sikiriki.
gdje je ministar helez znali neko ona njegova sekretarica pusacica nema pojma ali redovno prima platu mamu imnjihovu ko krepana nece koza da progovori
Vladimire Putine dodji da se ogledamo nabijem te na rinuka
kako si glup Pa nama je upravo Putin jedina nada da udemu u EU
Ova žena je uradila više za BiH nego ijedan njen političar.
Ne trba nas Niko braniti imamo mi svoju ARMIJU BOSNE I HERCEGOVINE i stvori se za kratko vrijeme.
Bošnjane ne vidim gdje je povezanost između tvog i mog komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednostavno rjesenje problema je, BiH prikljuciti EU bezuslovno i bez bili kojih uslova, inace Rusija koraca velikim koracima da svoju prljavu politiku vodi preko BiH. Vecina u Bosni zeli pridtip ka EU a dodik i njemu slicni sprecavaju napredak zemlje radi licnih interesa. Bosna sama po sebi nikada nece ispuniti uslove prijema u EU zbog gore navededenog. Mislim da je i Evropi vec jasno ko koci i zbog cega je zemlja tu gdje JE....
Eto vam Covica, neka pusti Dodu da vam dovede Ruske vojne baze ispod Zagreba.
Pa neka pusti. Na prvom mjestu smo sami sebi. Na drugom mjestu je Hrvatska. Na trećem tko bilo, vi uopće niste opcija. Nema u EU ovako, ne ne. Koštat će vas Herceg Bosna.
Milosave hebo li te autobus koji te dovede sa Krivolaka drito na kompjuter.
polako ali sigurno srbi gube svoja JA..ustvari nikad ga nisu ni imali evo vam savjet brinite se o sebi a ne o rusima
" izvinite im se za sve sto ste uradili " MRZ U TRI PIZDE MATERINE LICEMJERSKE !!!!!!
Radije Rusija nego Sarajevo. Pozz iz HRHB.
Da nisi latentni gay prijatelju, malo je zabrinjavajuće da su ti prve asocijacije kurrac i guzica.
Bolje bit siromašan nego Rusija i Srbija...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bez Putina nikada nas ne bi primili u EU
Ne zna glupi Mošnjo da kad se raspadne EU, opet on ostaje na milost i nemilost našim dragim susjedima. Ko ne uči iz historije, osuđen je na propast.
nemoj biti toliko siguran
Ne moram ja nikoga blaititi. Mi smo oblaćeni do svih mogućih maksimuma. Pa pogledaj kako se odlučuje o našim sudbinama. Tačno smo KUJA za podkusurivanje srednjim silama (nije ni velikim). Ti sebi pričaj bajke i pričice za laku noć, ja sam se davno probudio i okusio realnost koja nas okružuje. Samo ti gledaj u EU ko tele u šarena vrata, ko što smo 92-95 gledali. Dogurat ćeš daleko. A i mi s' tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brine se ona o svojoj gujici i novcaniku, a ne o drugima i BiH. Mozda se brine za Bosanske katolike ili bolje receno njihove glasove.
Pusić rekao ti je Kurc da se ne moraš brinuti oko toga s obzirom da je Putin aminovao put BiH prema Rusiji sa "može"....što znači vozdra EU fašističko-nacistička tvorevina....marš u 3 lijepe p. m. ...jhebemo vam sve naopako