Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dama!!!!!!!!
@HercegBosno neka smo dočekali da i ti baliju nazoveš gospodinom :)
Sa usvojenom Deklaracijom kurva hrvatska, hrvati u njoj i hrvati Uzpovci u BiH mogu samo obrisati GUZIČETINU........hahahahahhaha..........Hrvati uzpovci u BiH zastupaju politiku zločinačke izdrkotine hzhbUzp, a to je politika fašizma, ustaštva, aparthejda i Udruženog Zločinačkog PodUhvata i dok god bude tako mi Bošnjaci ćemo im birati predstavnike ne samo za Predsjedništvo BiH, već i za ostale nivoe vlasti........Kurva hrvatska i na ovaj način vrši agresiju na državu BiH.
@HercegBosno Kome?..........može nam ga popushit.......on je funkcioner druge države............
@HercegBosno Ko je u krizi?..........BiH poslije rata nikad nije imala bolji položaj.............
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A i ova prica gluposti. Čuj, sad Dodik diktira reakcije iz Hrvatske a jučer u Predsjednistvu glasao za tuzbu protiv Hrvatske. Daj se odluci ZA ili PROTIV.
Ovo su samo gladne oči naspram naše teritorije, nadam se da salvete neće biti opet u igri. Ima mnogo više Hrvata i Srba u Njemačkoj, SAD ili Australiji pa HDZovi i Vucicevi majmuni ne smiju o njima ili za njih govoriti. Nadam se da tek sada dobro shvatamo kako je građanska opcija jedini pravi put za našu zemlju.
ovoj ženi se mora spomenik podići, odmah. svaka curica što se rodi u bosni (barem ove godine) treba da se zove Vesna
Gospodja Pusic je najbolja prijateljica Bosne i Hercegovine nadaleko. U tom rangu je i Tanja Fejon, al ona se ne mora tuci s ustasama da bi nam bila drug.
Baju za premijera lipe naše, on tačno zna kako se dospjeva na sve crne liste.
Pusićko, napusi se. Ne vadis Bosance iz usta tih fasitickih.
Pusi gledaj svoga posla!
ovaj hasanbegović je najbolji primjer ko su bile balijske ustashe. otvoreni neprijatelj bih. njemu treba zabraniti ulazak u bih. mada je lik totalno nebitan. Pusić gospođa i hrabra žena.
@p@pi uzas, bas se postidim kada vaki hajvani tvrde da su iz naroda kojeg pripadam. Fuj.
Prenosite izjave ove komunističke flundre a poštenog muslimana Zlatka Hasanbegovića ignorirate.
magarče (kenjac) Vesna je budućnost HR. UZP(HDZ) je sunovrat lipe tvoje. Prati odjeke njihove politike, skoro da su prešli Miloševića(zločinca) i njegovu "politiku".
@1a2b3c Vesnina stranka ima podršku od 0,5% Šlepala se uz Milanovića ali i tome je došao kraj. Proguglaj malo o njoj, njenoj obitelji i njenom djedu krvniku koji je direktno odgovoran za Prosinačke Žrtve nakon Prvog Svjetskog Rata.
Vesna Pusic je poznati neprijatelj Hrvatske. moze pod ruku s Komsicem
Zlatko Hasanbegović: Ono što jest ostvarivo sada i što je u ovom trenutku minimum minimuma hrvatskih političkih zahtjeva iza kojih treba stati i hrvatska država jest korjenita reforma izbornog zakonodavstva na svim razinama i otklanjanje svih nedostataka i ograničenja koja krše načelo jednakopravnosti i legitimnog hrvatskog političkog predstavljanja, a ne samo nekih o kojima se selektivno i dnevnopolitički govori u ovoj kamilici, alibi deklaraciji.
Zlatko, mali balija ustasa. E vakih se iz svoga naroda stidim. Nisam nikad podrzavala Komsica, ali za ovoga ustaskog maloumnika Zeljko je i vise nego godpodin covjek.
Zlatko, mali balija ustasa. E vakih se iz svoga naroda stidim. Nisam nikad podrzavala Komsica, ali za ovoga ustaskog maloumnika Zeljko je i vise nego godpodin covjek.
Tako je gospođo Vesna, a onom fašisti balijanderu hasanbegoviću poručujem da na drugi kulturniji način bere bodove kod hrvatskog hadezeja a ne uvlačeći im se u zadnjicu, ružno je to gospon zlatko hasanbegoviću, unuci će se stidjeti vaših mizernih postupaka. Gospodin Željko Komšić je za vas LUKA MORDIĆ!
nece se promjeniti nista naci cemo jos 3 zeljka u pricuvi kad ste pic.ice i zelite zlo nasoj zemlji ne ocekujte dobro