Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počela su previranja, čini se da će SDS na čelu s Krajišnikom doći do izražaja, a time i nastavak retorike, da skratim, u bosanskohercegovačkom entitetu RS, ništa novo.. P.S. Da, zamalo da zaboravim, "ovo će otežati borbu Republike Srpske", protiv koga!? Sve platforme srpski orijentisanih političkih opcija se baziraju na "borbi protiv imaginarnog neprijatelja"..
u RS su vec deceniju i kusur na vlasti posleratne srpske partije dok su u muslimanskom i hrvatskom djelu jos aktuelni ratni kadrovi sa svojim strankama,cak je predsjednik federacije deklarisani ustasa u cijem kabinetu dan danas visi slika ante pavelica.
@Ti i neka tamo Zaboravio si napomenuti, da se te "posleratne" srpske partije donijele mnogo dobroga, već deceniju je tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Mirko Sarovic je covjek svoga zanata. Bez obzira na pripadnost SDS-uon je pokazao da posao koji je obavljao je da postoji Drzava BiH . Pod pritiskom Hrvatske i EU imao je hrabrosti da reaguje na uvodjenje kriterijuma na uvoz hrane i robe iz Hrvatske. Dok bi drugi popustili pod prijetnjama Sarovic je rekao da ovo sto radi je u naj boljem interesu nase drzave i nase ekonomije. Treba to postovati, jer je dokazao da zna kad treba natjerati druge da postuju nase robe i hranu koja se izvozi dok mi postujemo njihove. Dodiku ovo nije sjelo, jer je ovaj potez privukao komisiju EU koja je i primjetila da su zalbe za Birac pocele da zvone do njihovih usiju sto je Dodik pkusao da izbjegne. Evo, i Dragan Cavic je rekao da Dodik ima i te kakve veze sa Birac Zvornik firmom.
U politici naročito, sve što se dogovori sa zadnjim namjerama kad - tad izađe na vidjelo i tikva pukne. To tako je u čitavoj BiH.
Ovo ono ko kad je tihi prdez nesto provao sa zlajom da mu sukne. A ovaj mu raskinuo koaliciju. Al ne na svim nivoima. Tako je to mi smo velika svjetska sila sa 3000000000000 stanovnika i u smrdusi donjoj smo koalicija a u gornjoj ne. Malo za slikanja da se medjusobno unutar naroda zahvatimo ipak vlast je prva i ona se ne moze dijeliti u ovom momentu. Samo me interesuje kako ce becirovic podrzati vampirku majkicku u ovom slucaju
Milorad Dodik i njegov SNSD se drmaju od proslih lokalnih izbora. Rezultat je to osmogodisnje dikature, zapocete jos u januaru 2006 godine, kada je Dragan Cavic, tada na celu SDS-a, nije htio potpisati reformu policije i napustio vlast, pa ovaj laktaski tiranin, zasjeo na vlast i okrenuo pricu o Teheranu, boljem entitetu, mobilizaciji ukupnih kapaciteta u genocidnoj, dejtonskom kapacitetu genocidne rs itd. Naravno da je situacija u genocidnoj tvorevini znatno teza, kada se uzme u obzir da je sada vise nezaposlenih nego 2006, da bijela kuga uzima danak, da nema investicija, da je opljackano 92 miliona iz Birca u Zvorniku, da nema 1,5 milijardi KM od prodaje Telekoma. I Amerikanci i EU vidjeli su da nema razgovora sa SNSD-om vise i sa Dodikom, sada su se okrenuli SDS-u i Sarovicu, jer su vidjeli da su Dodik, Radmanovic, ona svinja Dusmanka Majkic glavni kocnicari reformi, da se nista od aprila 2006 godine ne moze dogovoriti. Prica o boljem entitetu davno je izlapila sto evo i vidimo.
pukla koalicija, tacnije puk'o kondom...sad je pitanje koji ce se sad monstrum iz ovog izroditi...
ode DoDICK,.na vlast im dolazi fašistički SDS.. u Šumskoj ništa novo sem otkriće još jedne masovne grobnice.
pukla tikva
Dakle, blizi vam se kraj. Zivjela jedinstvena Bosna i Herceegovina. Ko je ne voli i ne priznaje, mrš!
Dobro, jeste mozda puklo ali ce to Vlajki i Majkicka da sasiju i to lijepo njizno d zavuku " iglicu" i navuku konac i ponovo da mu ga ona zamijesa onako jezikom slicno kao Miley Cyrus . Kako li ce nerotkinja Biljana da ovo prokomentarise, ostaje da se vidi
Ovo je njihov jedini plan od početka formiranja vlasti. Zabaviti narod, a sebe materijalno namiriti. Istu stvar su napravili SDP i SDA kao što sada rade SNSD i SDS. Sutra ce opet to ponovit SBB i SDP. Pa ćemo dobiti neku vlast HDZ-SBB-SDA u Federaciji, a mozda i na državnom nivou HDZ-SBB-SDA-SNSD. E samo je problem nekog smijenit, ako taj neko drži ključne funkcije, kao što Budimir drži u Federaciji :) Na državnom nivou bi šta i moglo vjerovatno :) Budala sam ja što ovo pratim uopšte.
Majke mi isti recept svi naši vodeći političari koriste: daj da narod dezavuišemo ovako neće primjetiti da ne radimo šta nam je posao. I ko kaže da nismo jedna zemlja eto vidite da imamo isti genetski kod, BUDALAŠTINE !!!
Idu ''dole''. POKUŠAT će povući i OSTALE sa sobom.
Ovaj dio sa Ladom je najsmješniji. ...
Sve do poslije izbora a onda opet zajedno, nas narod ne vidi dalje od nosa. Zalosno!
Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik „...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" 1871. Srpski književnik Milan Milicević napisa: "Ne mogu naši potomci znati istinu o nama, jer je mi i ne kazujemo, nego izlažemo što nam podmiruje racun" Dobrica Čosić : „Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/...
"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." (Izjava Žaka Širaka, predsjednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka sefova vlada država članica EU) "Mi bi smo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše."(David Gompert, stariji direktor za Europu u Savjetu za nacionalnu bezbjednost u vrijeme Bushove administracije, casopis Foreign Affairs, jul-avgust 1994) ”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvijek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica." (Johan Fritz, direktor bečkog dnevnika Die Presse, direktor Međunarodnog Instituta za Štampu) ”Srbija, je nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija." (Josif Brodski, ruski jevrejski pjesnik-disident, Nobelovac, u dnevniku International Herald Tribun, 05. 08.1993.) ”Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva."(Toni Blair, bivsi britanski premijer, 1999) "Predlažem da se srpskoj dijeci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije." (prof. dr Rolf-Dieter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997) „Trebalo bi da bombardujete Srbe”. (Papa Ivan Pavle Drugi – Riječi upućene predsijedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru ) „Srbi nisu naročito pametni”… „Srpska dijeca se više neće smijati”. (Lorens Inglberger, bivši državni sekretar SAD) „Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbijedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd” (Pol Džekson, urednik lista „Kalgari san”, u izjavi za Fani star, 13. oktobar 1992) „Srbe treba baciti na koljena”.(Klaus Kinkel, Njemački ministar inostranih poslova, izjava 27. maja 1992) ”Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu„. (Helmut Kol, Njemački kancelar, početkom 1998) ”Voditi će mo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki„. (Džejms Bejker, državni sekretar SAD, na američkoj TV, jun 1992 “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu "Deobe http://www.youtube.com/watch?v=tKEe2lusouw
"Muslimani su nasi najveci prijatelji" Aleksandar Vucic ;) Nije danas bitno nesto sto je neko govorio prije 20 godina. Ili vrijeme nije faktor pa treba u kontekst uzeti i stavove o nijemcima iz 1945