Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeee bakire ugleda se na ovog covjeka... jucer si narucio helikopter da se vozis u srebrenicu, pirije nekolko mjeseci kupio auto od 213.000 maraka i ti neki 'zastitnik' naroda....bravo pudaricu
naglasak na *u ovoj godini*:) dotle na posao nastavlja dolaziti helikopterom ;)
dodik ima avion, bakiru treba helikopter... nisam simpatizer bakira, al brate nek se vozi helikopterom, predsjednik je drzave..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast pudaricu da je bogdom vise ovakvih, a ne ko bakir koji se voza u luksuznom audiju od nekoliko stotina hiljada KM od poreznih obveznika
Ništa gore od ovih Zlajinih srba i hrvata. Pudarić četiri godine uzima platu 4000 mjesečno a kurcu nije mrdnuo. I sad treba da mu zadivljeno aplaudiramo što eto jadan neće uzeti sebi novo auto. Daj ne budite glupi.
Svetozar zvani Ljudina! Ovaj političar je čovjek prije svega i to je pokazao nebrojeno puta. Lično znam koliko je pomagao siromašnim ljudima i prije a i za vrijeme svoj potpredsjendičkog mandata. U ratu je grdno stradao boreći se za ovu zemlju i uopšte me ne iznenađuje ni ovaj njegov potez.
Nažalost malo je ovakvih primjera, pa je i ovaj kao kap u moru, pozdravljam čin Pudarića ali samo za ovu godinu!
Ne može jer je potrošio sve pare da bi osigurao svom sinu (Mirza) školovanje u Beču.
KAKO JE VAS LAKO NALOŽITI.ODUSTAJE OD KUPOVINE ZATO ŠTO JE TAJ NOVAC ZAVRNUO I KUPIO PRIVATNIM PUTEM SEBI AUTO.PA SAD FOL MJERE ŠTEDNJE.
Ovaj Lagumdzijin spermatozoid nedozreli je namlatio se toliko love da mu se i ne nabavlja auto za kabinet,cuj kabinet,dok mi pokupujemo svim majmunima za sve kabinete auta necemo ni za hljeba imati...
SERONJA I LAŽOV KAO I SVI KOJI SU BILI NA VLASTI ZADNJIH 20 GODINA!
Ovo enka predizborna igra.Sad trebam glasati za tebe sto ti kao necess kupiti auto.Ma boli me daj radite svoj posao rijesavajte goruca pitanja u Bosni i Hercegovi a ne tu price prosipati o kupovini auta.
glasajte za audija
Sto ce njemu kabinet ikako???? Moze li mi iko normalan to objasniti od vas ovdje.... Podpredsjednik 101010 instance i ima kabinet.. iako ne znam kojime k to cudi kad kod nas podpredšednik mjesne zajednice ima kabinet.. Samo bih molio ove nick-ove "internacionala" "sandro gasic" "profesorica" i slicni njima da mi se uopste ne obracaju.. toliko su providni da su placenici (nemoj te opovrgavat ja sam isto bio placenik jer ljudio oni u partiji placaju cak i za komentare na popularnim portalima) partijskog rezima..
ne lupaj bgt pa da si bio placenik bio bi i sada, ne bi valjao ovuda djabe
Bi vjeruj mi bolje biti i ovako neg zavisan od njih a pogledaj im svima komentare pa ces vidjeti ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pametan! Covjek ceka nove modele za narednu godinu, kolege mu pokupovale sve sto valja trenutno, pa nemoze kupiti isti auto kao njihov.
Zato iduce godine ide Bugatti
Kad bi svi politicari ovako postupili, imali bi dobar dio novca za pokretanje novih projekata i za otvaranje novih radnih mjesta
Pa realno svako auto koje trenutno koriste nasi politicar je u voznom stanju, tako da bi se svi trebali ugledati na Pudarica, sto se ovog poteza tice!
Neko uzima najnovije automobile a neko je ovako skroman, po ko zna koji put Ste dokazali da Ste moralan građanin i političar!