Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne bi prihvatio , HDZ ne mozes izbaciti iz vlasti , a po rotaciji je vrijeme da hrvat bude . BiH je drzava svih naroda i njeni gradjana , red je da se tako i ponasamo
BiH je drzava njenih naroda i gradjana, nikako secesionistickih bolesnih politika hrvata i srba, Kristo je licno Kordica docekala
Pa može li Damir Marjanović bit kandidat. Ako treba biti Hrvat, ne piše da je iz HDZ-a
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I naravno da ce prihvatiti. Osmorka ce uraditi sve sto covic kaze hahahaa izdajnici svi redom, pogotovo konjakovic koji bi mater prodao za fotelju, majku li vam izdajničku.. E moj gazijo Nanicu vjerovatno se u grobu prevrćes sad kad vidis sta se sve radi od ove države i ovog naroda...
Sta je problem? Naravno da ce glasati. Predsjedavajuci Vijeca ministara 4 godine bio Bosnjak pa Srbin i sad je red na Hrvata, tako se rotira uvijek.
Ipak je 1:2 za separatiste. Plan je bio 0:3. Ovako ce rumenko nakon Zakona o prebivalistu morati glasati protiv zlatnog ljiljana za one koji docekuju zlocinca iz Ahmica i podrzavaju UZP
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svo licemjerstvo SDPa i Osmorke se ogleda u tom glasanju. SDA ne smije sa HDZ-om i SNSD-om, ali zato Osmorka moze i treba.
Nije to nikakva "složena politička zbilja" kako nam vi to tvrdite, već dokaz da ovi iz ambasadorske koalicije "Osmorke" nisu ništa bolji od njihovih predhodnika na čijem su kritikovanju radi suradnje odnosno "prodaje države" i dobili glasove i osvojili ova mjesta pričom kako se nekome nešto poklanja. A koliko su tek sposobni za politiku, o tom i ne treba...
Licemjerna politika, kada su u opoziciji napadaju one na vlasti, a kada dođu na vlasti rade isto ili gore od onih koje su napadali. Nema principa niti iskrenosti
Valjda je svakoj budali jasno da DF nije probosanska opcija, nego isključivo prosdaovska opcija.
Tako će HDZ imati 3+1=4 člana Vijeća ministara, zahvaljujući Osmorki i moći još jače blokirati državu. Nije mala stvar plus strpati Osmorku u bosnjacku kvotu od 3. Čudo je taj FGR sindrom.
Pa neka bude, pa nije kraj svijeta. Borjana je hot milf.
A EVO I VIC 2022. GODINE: Američka ambasada objavila proglas: "Kao što smo to i ranije rekli, Sjedinjene Američke Države ne određuju koje političke stranke formiraju vlade ili koje osobe popunjavaju određene pozicije". Ovo nakon što je Kojović glasao za Čavaru tvrdeći da je tako udovoljavao jednoj Ambasadi, koja je nevina ko francuska sobarica. Za svjedoka uzeli Adila Osmanovića.
Ahahah "politicka zbilja BIH" ahahah
Osmorka mora ispuniti ako HDZ insistira,to je javno priznao Ljigo Nikšić.
A šta drugo očekivati do javno saopštenje od Predsjednika , ja sam moro moro , ja sam moro moro
A EVO I VIC 2022. GODINE: Američka ambasada objavila proglas: "Kao što smo to i ranije rekli, Sjedinjene Američke Države ne određuju koje političke stranke formiraju vlade ili koje osobe popunjavaju određene pozicije". Ovo nakon što je Kojović glasao za Čavaru tvrdeći da je tako udovoljavao jednoj Ambasadi, koja je nevina ko francuska sobarica.
Ova htjela sjedala u automobilu da joj griju...ma daj ti nama onu garavu, Natašu Radulović.. halo momak nemoj da se obadamo odje :)
Mislim da je ona jako los izbor za BiH. Govorim o kopetencijama i znanju!
Tacno bi se na Mars katapultirao. Kompletan koncept lomi kicmu, ubija kreativnost, individualnost, pravicnost. Na kraju je samo vazno koje boje nosis dres.
Komšić je došao u situaciju da bude opozicija u predsjedništvu i on će djelovati po onoj narodnoj ne zna se da li je došo ili pošo,a tako mu ga u stvarnosti i dođe.