Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste prvi, migranti imaju besplatan prevoz na linijama 30 i 33, dok gradjani morjau platiti kartu
@2020krecemNoviList baci pasoš i reci da si Paki pa se vozaj džaba
Gledaj idiota u komentarima, tačno imamo stanje u državi kakvo trenutno i zaslužujemo. Back to topoc, bravo za Prozor-Ramu i svaka vam čast!!
svih 40 stanovnika se raduju
bravo... uz dobro planiranje, sve se moze
Jel vas stid, pola gradana se otjerali svojom politikom zaposljavanja u opcinske sluzbe... SDA - HDZ 1990 a nekad i obicni HDZ nije briga za ostale gradane koji nemahu knjizicu njihovu. Hvala Angeli koja prima nas koji hocemo raditi al necemo da lizemo guzice zbog toga... a ovaj javni prijevoz je ilegalan svakako...
Ovo je najbolji potez naših političara decenije za sada (2020-te)
naučite nešto vi iz zenicatransa iz ovog lijepog primjera
Samo se pitam kome kad se cijele porodice iseljavaju u Njemačku, Irsku, Austriju... Prozor je grad duhova, prije par dana prođoh i na ulici sretnem 2 osobe dužinom cijelog grada..
Bravo Hercegovci, a cemu takvi komentari u Rami ima i Bosnjaka
Zar je bitno tko živi tamo uopće?
Lako je njima, kad imaju 20 stanovnika.
Porezni obveznici Bošnjaci plaćaju hvtavskoj djeci besplatan prijevoz. I Hrvati imaju obraza pričati o majorizaciji...
@novi.dan.nova.nafaka U Prozoru ima i Bošnjaka, izuzev toga općinari su mogli te novce da podijele između sebe kao što to drugi rade
Lako je opštini daleko od civilizacije sa 2-3000 stanovnika i budžetom od najmanje 20 miliona KM! A i izbori će - pa eto!
Izbori su ove godine ... hahahahaha
Pihh od kad gras to ima
Svaka cast Prozor Rama.
imaju fine cure,ali su zatucani ko Focaci...ono krkansi bas inace ko ljudi nisu losi