Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota za vidit, samo osnovat posebni odred policije koji ce preko video snimaka identificirat svakog zvalju makar imo 12 godina koji sara i unistava, i prste mu polomit.
Lijepa vijest, lijepi tranvaji, ovaj ministar Šteta je zaista sposoban bez obzira što mu spočitavaju kupljen fakultet. Svojim radom pokazuje da ni diploma nije mjerilo kad si radan i sposoban.
Komunalnu policiju staviti pod MUP. Da mogu identifikovati osobe, a ne da ih tjeraju ko stendad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrh sviju mi a bice jos bolje kada dodju svi. Onda imas nove tramvaje i pustis i par onih retro ali ih dobro sredis i ima da bude za 10.
Nije morala biti žuta boja, asocira nas odmah na propali gras, mogli ste neku drugu boju
GDJE SU TAJNI UGOVRI...Steta
Koliko je jedna karta? Imal’ opcija da se uzme sedmična ?
Mi se radujemo ovome. Sta drugi gradovi imaju od toga?
Da je normalno u gradu i državi, ovo ne bi bila nigdje vijest - tri tramvaja.
Ovaj tramvaj izgleda super samo pitanje je kokiko ce opstati u ovakom stanju. Pitanje je jel opravdano ovakvo ulaganje iz vise razloga, prvo enormno zaduzivanje, od sina pa nadalje, drugo tramvaj koji ide na relaciji Bascarsija - Ilidza idealno 50 minuta a kad su guzve sat i nesto. Tramvaj moze ici do 70 kilometara samo gdje. Drugo neredovni su i hvjek guzva. Znaci infrastruktura ne prati potrebe javnog saobracaja. Steta sem zaduzivanja nije napravio nikakvu dobru stvar.
Kako je razlika 1,34 miliona KM po jednom tramvaju , izmedju narudzbe prvih 15 tramvaja i narudzbe drugih 10 tramvaja . 70 miliona /15 tramvaja = 4,66 miliona KM 1 tramvaj 60 miliona /10 tramvaja = 6 miliona KM 1 tramvaj . Zasto je razlika cijene čak 1,46 miliona KM po jednom tramvaju , a isti tramvaji iz prve i druge narudzbe ?
Validirajte kartu?! Neki novi pojam u Bosanskom?
Do jaja
Proćardali 2 milijarde Eura, zadužili se dodatno Milijardu eura, uništili Elektroprivredu BiH, sad će nam poskupiti struju 100% a Kasablijsko -Abdićevska govvna slave dva tramvaja i tri kružna toka... Šta oćekivati od odvrstne Kasabetine koja je prodala cjelokupno Podrinje i Srebrenicu da im Miljacka ne postane međuentitetska granica. To su najveći PARAZITI, DUŠMANI i NEPRIJATELJI bošnjačkog naroda .
Dan 3: Šta je mačka vidjela?
jel se mora placati karta u ovom tramvaju ??
Bas sad gledam pice dobro i necujno a lijepo i izgledaju !
Tacno me zmarci poduzimaju kad vidim kako i Sarajevo i cielja BiH i moze i zasluzuju da budu normalni, eto ne kazem super napredni, i-tech, ali samo normalni. Ko god je zasluzan za ovu vrlo ociglednu promjenu, skidam mu kapu, a svi znamo ko je to i svi znamo da je moglo i prije 20, 10, 5 godina, ali nije. Jedina mala zamjerka, zasto uputstva nisu i na engleskom, kao i zvicna signalizacija, mislim da to ne kosta mnogo, a jako puno znaci turistima.
Za mjesec dana će krš biti svi čim se migranti i klošari nastane tu.
Dajem im max dva mjeseca prije nego im grasovci dohakaju, ili će display biti u kvaru ili razglas. Pogledati nove trole.
Bravo Steta samo naprijed u nove pobjede!!!