Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan je oni malo ruše.....nema problema za smetlje...za mjesec dana bude tu nova zgrada....
@BeZdLaKe evo vidim nekad jadeove placu kad se nesto gradi po sarajevu, pa neka grade sta fali, i treba da se gradi
Radi ce se Zora,ali novi naziv bit ce Sabaheta😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Prostor bivše fabrike "Zora" u Sarajevu pretvoren u deponiju, građani ogorčeni"!??!???!? Pa ko donese smece VANZEMALJCI??? sto nema prijava od gradjana kada vide da neko donosi smece, sto ne prijavljujete brojeve registarskih tablica kada vidite aute pune smeca kada se istovaraju!? zasto ne cinkate barabe!!? zasto ocekujete da to neko drugi ucini!?! Dokle tako!!? I onda svi ogorcen??? Ma nemojte molim vas dalje....
Fuj! Umjesto da je otvorena nova, bolja, ljepsa fabrika, na temeljima stare napravljena deponija...nije ni cudo sto sve vise propadamo.
SDA način privatizacije. Uništili su sve što su dotakli, i ono što agresori nisu uspjeli...
Sad ce patriote da okrive zna se vec koja dva predsjednika ahhahahaha
Bingo je bacio oko na ovu lokaciju.
To je taj šeher, ogledalo nas kao naroda
Tako to vlada FBih na celu sa onom seoskom varalicom Novaljicem zna - zavalit i poslat firme u stecaj - a onda gdje su nekad bile - pretvori u smetljiste. Jos sad hoce da povecaju poreze u fbih?!?!? Sve firme da se izmjeste u RS ako uvedu porez na dividendu - jer u RS nema poreza na dividendu!!!!
SDA podobni nesposobnjakovici su napravili deponiju od drzave, sta je za njih jedno dvoriste..
I za ovo je kriv Tito, on je napravio ove deponije, on je privatizovao firme, on je uveo privatizaciju, on je sj..o privredu i preduzeća... Ma Tito je kriv za sve, a Bakir i SDA su najveće poštenje i karakter od insana...
Jes da je samo unistena Zora nego i citava BiH cak joj ukinuli i republiku, najbolje da je nazovu emirat ili tako nekako.
pa gdje su cigani,gle koliko zeljeza i bakra ima,pa nemogu da vjerujem da nitko nema da ovo odnese.
Za svaki pedalj slobodne zemlje su borci dali svoje zivote a fabrike ce se opet izgraditi, samo se cekaju donatori.
Sve sto je tito iuredio i napravio SDA je unistila poktala zagadila i zarazila!!! Moze sve sa stokom nepismenom!
Sramota prije svega ljudi koji bacaju zagađuju a onda i odgovornin iz Rada koji nisu to očistili i policija koja treba kaznjavat.
da bog sacuva