Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne pisete gdje je bio?koje ste vi mutikase
@LIoyd .... a zašto mu pišeš da je majmun? Jel on tebe vrijedjao? :(
Ja da nestanem deset dana da nebi niko repom pomako.
Jadan on
Japan on
A je li pronadjen !MISTERIOZNO! kao sto je i nestao?
Samo da me ne pronađu...
i gdje je bio Cika Enver ??
Hajde eto, danas sve nešto sretno pronalaze; u Doboju pronašli dječaka koji se nije vratio iz škole, egipatska policija pronašla četrdesetak militanata upletenih u jučerašnji napad na autobus sa turistima, sad i ovog pronađoše.
Bio kod švalerke tipcina
Punoljetan covjek ima pravo da ide gdje hoce i da se nikome ne javi. To sto se nije javio su naruseni obiteljski odnosi, a ne vijest na klix.
Dje bio ? Zaglavio negdje sa rajom na derneku.Poceli cugati u cetvrtak 20, i cugaj,cugaj,cugaj...U po frke pita Pendek : Koji je danas datum ? Pa Subota 29! U hebote , ja konto Petak 21 !
Oteli ga vanzemaljci.
otkrio co'jek drazi gudre u 56oj...pustite ga loma da lomi ba...
Rekao je da mu je dosta zene djece i kuce i da ga naka nostalgija vuce. Vratice se kad mu bude cejf.
Enver Pendek, godina 56, zanimanje - zaje6ant... Jedan uobicajeni radni dan u njegovom zivotu blizi se kraju....
Envere dje ode 10 dana ocat'