Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademski građani koji slikaju selfije kao kakva dječurlija, ima li ijedan segment društva da je ostao zdrav!?
@IceBlue pa skart studenti sve koji nisu upali na Sveuciliste
@swanfiIter FIT na sveucilistu je mala maca za istoimeni na istoku.
649??????Bog te mazo sto ih stancaju. i sta sad ne mozes vodoinstalera naci da promjeni cenifu.
@Mujo s onog svijeta al zato sociologe i filozofe po desetoricu u svakom tramvaju
ma samo dobar Selfie za Instagram a sve drugo je sporedno
Sve vise doktora, profesora, akademika a sve manje znanja...u BiH covj3k sa 30 godina nosi titulu docenta pa neki cak i titulu profesora, to je nevidjeno u zapadnim drzavama...
@SamoNekSeNePuca netacno.Evo ti jednog primjera; Alfred Dersidan hat im Mai am Paderborner Theodorianum, einem der traditionsreichsten deutschen Gymnasien, sein Abitur mit 830 von 840 möglichen Punkten (Note 1,0) abgelegt. Der Sohn eines Rumänen und einer Deutschen. Neben der Schule studierte er ab der 10. Klasse an der Fernuniversität Hagen und besuchte regelmäßig Vorlesung an der Paderborner Uni.Der 18-Jährige erhielt gleich fünf Zusagen von US-Eliteunis.
@realnost123 Alfred Dersidan Diplomirao je na Teodorijanu u Paderbornu, jednoj od najtradicionalnijih nemackih gimnazija, u maju sa 830 od 840 mogucih ocena (ocena 1.0). Sin je od oca Rumuna i majke i Nijemice. Pored skole, je studirao od 10. razreda na Fernuniversitetu Hagen i prisustvovao redovnom predavanju na Univerzitetu u Paderbornu, kao 18-godisnjak je primio pet obecanja od americkih elitnih univerziteta. Steci diplomu u SAD-u u okviru redovnog perioda studiranja je cetiri godine.
Odličan faks ..nema šanse da te SIPA ufati sa lažnom diplomom .
Dobar zanat je bolji od svakog fakulteta a vi kako hocete
Staro je ovo za adzuku al ne bih se bunio da i ja kod koje diplomiram
Dzemu upisuju samo oni koji ne mogu upast na Sveuciliste
@ThisIsSpartaaaaaaaa i to je tacno
Necu da pricam za druge fakultete i poredim ali za Informacijske tehnologije tj. softver inzinjering je way better studirati na dzemalu. Bukvalno FIT na sveucilistu je smijesan a smjer na prirodno matematickom se bavi stvarima relativno neperspektivnim tipa biti profesor informatike u srednjoj skoli. U biti fakultet je neka osnova za daljnji rad, a tri godine provedi na FITu dzemal bijedic sigurno da ces imati itekako dobro znanje i mnogo bolje nego li na sveucilistu.
čiju drzavu ce učiniti boljim pitanje je sad
Dzemal Bijedic je rezerva Sveucilista odnosno drugi tim
Vidi ovog diplomate na trećoj slici
Belma i Amila, kako ste samo prelijepe 😍
@logic2 jos da prihvate zahtjev
@ThislsSpartaaaaaaaa ja davno već poslao, zahtjev stoji mjesecima, mora kad sam grob.
Jel i Sasha Gery među diplomantima :D