Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi konačno moglo kao u Europskim zemljama, da te muntaju da potpišeš ugovor za tu i tu operatersku kuću.Na zapadu to ide ovako: postanite naš preplatnik na jednu od navedenih preplata ( 20;30;35;50 ili 100 eura) i izaberite telefon po želji (moj jaran izabrao SE K850i, sa 2 GB gratis memorijom, i nije zaključan),platio ga 0 eurocenti,a kad mu istekne ugovor mole ga da produži, s tim da je informacija o kraju ugovora dostupna svim operaterima, pa ga svi oni zovu.Kod nas te kradu i na onim tarifama BHTelecom, kad ti ostane koja markica koju nisi potrošio, ni pod razno se ne prenosi u naredni mjesec, provjereno.Jedva čekam tu opciju,jer malo je reči da su bezobrazni,ovo će ih konačno spustiti na zemlju. Sretno raja u odabiru operatera i dobro proučite šta nude,a moj vam je savjet potpisujte ugogvor koji je najkraći, jer kad jednom potpišete, morate čekati do isteka ugovora, naravno ako ste nezadovoljni.
zivio dan kada bh telecom gubi i monopol i ostalo!!!
nazovi 1422 ili 1444 pa vidi kako se odnose prema nama... samo je to dosta da se prebacim na bilo kakvu mrežu. a internet i usluge, fuj.... kad imaš problem ne da oti bog zvati, naprave te majmunom u sekundi... pa onda ovi paketi na pretplatu, 30 midi, kao ne spadaju humanitarni pozivi ili da djetetu vlastitom prebaciš koju marku ako ti ostane - kaže e to ide posebno.. na kraju da imaju ikoga u bh telecomu da ovo čita i da samo jedan dio ugrade u svoj sistem rada možda bi bili i bolji.. ovako fuj
Za sve one koji ne zele rekla-kazala informacije, odluka je na: http://www.cra.ba/bs/legal/rules-codes/telecom/rules/default.aspx?cid=4917 i sve o cemu pricate je jasno i precizno rijeseno. Inace ovo je vijest iz januara. Zivio dan kada je BHTelecom izgubio monopol. Zivjela konkurencija!
J*bo vas Telekom, heM:Tel imate prijatelje i EroNet. Thuraya zakon :D
Eronet zakon! Prešla sam sa BH Mobile-a prije godinu dana i prezadovoljna sam! Znaci, meni ova opcija nece trebati!
\"Ovo pravilo će na nas utjecati tako da ćemo zasigurno zadržati sve svoje korisnike, a daćemo takvu ponudu u \'BH Mobileu\' da smo sigurni da ćemo privući i korisnike druge dvije mreže\", rekla je Lutvikadićeva. Hocete al\' u k....! Jedva cekam da se otarasim ove sugavo-monopolisticko-rodjacko-lopovsko-seljacke firme...
samo da hoce uplacivat jos u budzet, ko sto bi trebali
Joj kakvih glupih komentara se naslusa,kao ovi lopovi ovi nisu ovi su povoljniji,ma sve tri operatera rade u talu boli ih racku i svi su lopovi,a po mom misljenju najpovoljnije je kad koristis svog operatera na svom,znaci mtel u rs-u,a eronet u mostaru i hercegovini i naravno bh telecom u sarajevu i ostalim bh gradovima..
ja sam vec godinama na ernonetu i to sam presao odmah kad su poceli sa ultrom. bhtelekom nista nije od funkcija nudio svojim ultrasima a eronet sve od sekretarice pa preko CAMEL roaminga. i sto je najbolje ne moram ici na neki salter da bi nesto htjeo nego su imaju kancelariju i jako su ljubazni a ne ona tetka cisti nokte i jebe mi familiju( skoro hehe). i ako mi neoogdvara eronet skup je kad te neko zove ja se nikad necu vratiti onom telekomu NIKAD! JER SU OBICNI IMBICILI! samo me nervira da mi eronet sve na hrvatskom prica to mi je minus...
na ultra emtelu imas mogucnost doplate na svakoj opresinoj trafici a mozda i u drugim trafikama - das par kaemova - kazes broj i zovi - no jos uvijek je problem ako zoves mreznog info operatera sa podrucja koje ne pokriva m:tel onda se svaka info usluga naplacuje - dobar im je menadjment - ljudi znaju elegantno i bezbolno oderati federalnog, hrvatskog i inog nesrpskog korisnika koji usput budi receno ne moze aktivirati ni jednu uslugu osim poziva i odaziva - bez mreznog operatera. inace je vec ustaljena praxa da uposlenici eroneta, bihneta i emtela pokupuju po prodajnim cijenama sve hit mobilne i bezicne tel.a onda ih prodaju po i do 50% visim cijenama. bezicni internet ce biti jedina prava nenadjebiva konkurencija svim ,,zicanim instrumentima\'\'.
napokon! super vijest! napokon mogu pobjeci iz lopovskih šapa bh telecoma, doad nisam mogao jer mi treba broj poslovno, a telekom su lopovi koji su mi par puta naplatili duplu pretplatu, nabijali račun nekakvim hotlineom, kradu megabajte na netu, i zamisli za tim tarifu ti treba 15 brojeva, dok kod drugih 5. volio bih da je naš bosanski operater povoljniji i da se ne radujem ovome, ali dok god je to lopovska firma i ja cu gledat samo sebe..hebes patriotizam!
u hrvatskoj je prelazak besplatan
@dr.x ma sta bolan pricas???...ko jeftini???..ko ce opstat??? daj ne k... garant radis u telekomu :)
Haha idioti, ne trebate vi BH Telekomu, bit\' će oni jaka kompanija i bez vas. Al\' će mi bit\' drago kad doživite jedno veliko razočarenje nakon što shvatite koliki ste debili, te koliko je Telekom povoljniji od druga dva operatora. Za vas i nije Telekom, vi ste taman za m:tel-a. Kakva mreža takvi korisnici.