"Toplane" dobile saglasnost
0
Produžetak grijne sezone u Kantonu Sarajevo
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova vlada, sa satrim jaranima sem premijera, sad već idu i članovi iz zakona...Bravo! Nek je samo PO ZAKONU
Ako već plaćam uslugu želim i da je imam... Što reče platiša, briga me za druge koji ne plaćaju. Nek\' nam svima uvedu kalorimetre i gotova stvar! Ko ne plaća-nema ni grijanja!
Tokom cijele godine plaćam grijane i sada se smrzavam u kući. Ovaj mjesec treba da platim još 120 km struje + grijanje koje nemam, mrzim momopolizam. Kada isplaćamo cijelo ljeto za gtrijanje, onda će da nam odvoje po potrošnji svih staranara u zgradi... Koji su to prevaranti.. Šta se mene, zabole što neko ne plaća....