Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horor.
A prave parking za 32 000 000 maraka da uzmu tal i podijele lovu. A bolnica ko iz horor filma. I hoce da se odcijepe. Sjeno bi jeli
Gtrs je to bato, na svakoj raskrsnici jarbol sa tzv srbskom zastavom min. vrijednosti 1000KM. Svaki jarbol košta renoviranja jedne prostorije, ali jeebo kliniku daj da se dokaže da smo srbi. Ne znam zašto bi neko dokazivao da je srbin ako je srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne treba puno novca da se ovo sredi,neka izbace kade i izliju malo za tusiranja,par kvadrata plocica.Pa nije milion,kako ih nije stid da ovo iko vidi,fuj. Ovdje da zdrav udje razbolio bi se,a ne kako je pacijentima u ovim uslovima,da ograjisu tbj
Je li se ovo neko zeza s nama???
Nemaju vremena za svoje najmlađe i one ine građane RS ni Mile, ni Željka a ni njihovi porepaši. Spašavaju svoje gole živote i glave svojih u familiji. Napala ih MZ, a opozicija im oduzima teritoriju. Sve komad po komad. Srbija se ne oglašava, a Rusi samo posmatraju u čudu kako im se ruši ono što su silom gradili u BiH!
Da li ste vidjeli kupatila na gastoenterlogiji naseg klinickog centra, bar prije 10 god. Ne znam da li se od tada nesto promijenilo, nadam se da jeste, jer taj januar i februar 2011. god. ne mogu izbrisati iz sjecanja....hladno, oronulo, uostalom citava ta zgrada je takva, nikakva.
Druže Doda mi ti se kunemo..... Opet će glasačko tijelo pjevati, j... bolnicu...
Što bi rekao Laktašni vepar predsjednik nije to tako, ovo je fotomontaža iz političkog Sarajevo, Teherana, vidite se je sve pozelenilo ko neki tamo trotoari. U prelepoj i večnoj to ne može bit, njet šanson, ovo je lično Bakir slikao da podmetne, čisti unitaristički fotošop.
A političari nek mijenjaju redovno Limuzine i Odjela sve im jbm. Kako ovaj Narod ovo sve može da trpi nije mi jasno ko Mazge su
Octavia je bila brza.. bruko od drzave i naroda. Sva tri naroda podjednako
Sve ista bagra, na KCUS dušeci iz prošlog vjeka, bodu žice u leđa,jastuci sami j od jastuka.
Lazes# Otidji u Opcu bolnicu. Kao vasionski brod je. Osoblje je za svaku pohvalu.
svi kradu od svog naroda a bacaju koske da se pokolju i sve zaboravi dok oni uzivaju negdje daleko.
Djeca kriminalaca idu u bolnicu u Bijeljinu ili Beograd, ovo je za Dodikove glasace.
Ko u horor filmu zivota mi
ma samo neka ima vode,igoru drodiku je jos losije pa se ne zali
Hocetel da pravite drzavu veprovi, barem kadu promijenite
Nek je novi Islamski centar u Mostaru na dugme. Drzavo us**na
sve nas treba biti stid sti smo dopustili ovako nesto...rukovodstvo bolnice streljati