Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadila tema o peljeskom mostu vise...Mozetel sta pozitivnih vijesti stavit ako ih ima,a ne samo da stvarate mrznju i svađu
@Balkab1996 ma jest, treba dat hrvatima sve da urade po svom I bosnu im treba dat . Bas si providan hrvatiču, vidi se kako vam je program smisljen daj nek se neprica a vamo serete o majorizaciji 24/7. Samo nek je u vasem interesu. Hebo te konzum
I na kraju dana odose svi kuci sa 5 + milja mjesecno. Lagano... A vama nek prodaju ovu lafinu, samo se pecajte stoko glupa. Sad su negdje u kafani svi zajedno, dogovaraju detalje tendera, talova a sutra ce opet za vratove.
Prodali bi skutori mater za polovnog mercedesa, a ne interese drzave u kojoj zive za malo tapsanja po ramenu iz Hrvatske. Koja jeb.en.a stoka primitivna, ne konta da se radi o BiH koja im ostaje sutra i prekosutra kad ih Zagreb odjebe skroz. Pudlice glupe!
Šta je administratore skidaš one komentare koji sa sa argumentima , Imateli vini nazorni odbor pobrinuću se da ga postavim. Vaše novinare koji unose netrpeljvost između bošnjaka.Sramitese.
Srbima med u kašiku pao, samo kad oni nisu u svađi...
tocka 1: okupacija peljesca u 36 slika i srbadija hoce da se osoli
Imal ba vode danas u Sarajevu ba??
jes to ozednio poslije doze
Ozednio??? Hoces da te napojimo?
Tačke je predložio klub četnika, koji na žalost manipulira srbima. To je Glupava tačka bez ikakve svrhe. Hrvatska će most graditi uz potporu EU... Bosni i Hercegovini želim da se što prije riješi genocidnog entitetskog tumora rs, i da rasformira i federaciju i distrikt Brčko. BiH mora biti skrojena po uzoru na Švicarsku.
Deklaraciju je napisana na osnovu poklona cara Dusana. Car Dusan je poklonio peljesac svom srpskom narodu. Most ce samo spajati srpski narod. Hrvatska nema veze sa dubrovcanima.
Dom naroda potrošio pare poreskih platiša na šupljiranje o deklaraciji predstavničkog doma da bi konstatovao da deklaracija predstavničkog doma nije razmatrana. Kad retardiranim uvedeš demokratiju dobiješ dejtonsku BiH.
Da mi je neko prije par dana rekao da ce glas razuma u Bosni prdstavljati srpski predstavnici, rekao bih mu da laze ko pas.
Prvi put se moram slozit s srbima,deklaracija znaci je samo misljenje bosnjaka
Ali Bosnjaci cine apsolutnu vecinu, sto znaci tako treba da misli Bosna.
@Roin Rusis uredjenje ove drzave no sutra kada Srbi proglase nezavisnost ili Hrvati treci entitet svi ce ti biti krivi osim tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Prvi put se moram slozit s srbima,deklaracija znaci je samo misljenje bosnjaka
Članom IV ustava Bosne i Hercegovine propisano je da se Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine sastoji od dva Doma: Doma naroda i Predstavničkog doma; ------------------------------------------------- KOJIM "USTAVOM", KAD NIJEDNA LEGALNA SKUPSTINA BIH NIKAD GA NIJE USVOJILA? DA LI TO ZNACI DA SU STRANCI I MANJINCI NAMETNULI TAJ PAPIR PROTIV VOLJE VECINE, APSOLUTNE VECINE GRADJANA BIH? PA TO NIJE USTAV! USTAV JE USTAV RBIH!
@Roin Da. Kada ces shvatiti da zivis u medjunarodnom protektoratu?
KAKO NEKO MOZE BITI MANJINA, PLACATI ISPOD 30% SVIH UKUPNO PLACENIH POREZA, A IMATI VECINU U DEMOKRATSKOM PARLAMENTU I IMATI 66,66% UHLJEBA U TOJ ADMINISTRACIJI?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se ne bliže izbori izgradnja mosta bi već trajala. Mora malo SDA da zajebava i da diže prašinu kako bi ljude navukla da za njih glasaju na izborima, dok i ptice na grani znaju da će most biti izgrađen.
NEMA STRANKE ZA BIH. KO DA SE BORI ZA BIH? MOŽDA RADONČIĆ, GENJAC ILI KOJI DRUGI FOSIL KOJI NE ZNA NIŠTA IZUZEV DA KRADU OD BOŠNJAKA. TO IM JE JEDINA KARAKTERISTIKA DA BUDU U DOMU NARODA BIH. GLAS ZA STRANKU ZA BIH NA NAREDNIM IZBORIMA JE GLAS ZA SIGURNOST DRŽAVE.