Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump dodiku: BOLI ME RACKU!
Samo je jedno preskočio ...podmazo sam guzu pa bujrum ...
Trum Dodiku: “jel ovo onaj da crne liste”????
Nece u Nato a taj isti Nato je spasio srbe od nestanka iz zapadne Bosne a i sire.
Odra Dodik, ucite majmuni kako se vodi politka. Tesko mi je priznat al nas svaki put u dva poteza matira.
Pa i konstitutivni narodi su iz vremena komunizma !
lik je pod americkim sankcijama
Trumpov odgovor: "Your bosnian is very good!"
Jel moguće da čovjek njegovih manira i pismenosti dobije većinu glasova na izborima? Meni se ne razlikuje od onog Zmaja od Šipova...i npr. školovana omladina, doktori i intelektualci glasaju za njega? Wtf???!
Slijedi odgovor of Donalda, "Nema na čemu"
Brrrrraaavo Dodo, samo zavaljuj Djikane, ruke ti se pozlatile!! Posalji u njihovo ime jos cestitke u Sjevernu Koreju za borbu protiv "americkog imperijalizma". Samo serri Djikane i uvlaci ih u sve dublju izolaciju u krmetnjackim govnima. Ne mogu da opisem osjecaj zadovoljstva zbog uspjesnog posla koji ovaj covjek radi na jacanju drzave BiH i Bosnjaka, te da se Djikani smaknu sa lica zemlje.
Takodjer bi da Vas zamolim da me skinite sa crne liste da mogu putovat sasvojom srpskom putovnicom. Hahahaha
hahahah čuj 'vaša exelencijo' ??? Pa nije kralje jhebo ti on staru hahaha, vi cigani ste fakat samo za cirkusa i muzike hjohjohjo
Glupan ne konta da je spoljna politika svih amerckih administracija ista i da su zato to sto jesu, samo imi se dvije srvari ralikuju, demokrate namicu sredstva, a republikanci i trose i to sve sa jednim i zajednickim ciljem.
Cetnici su ubijali komuniste i tako pomagali Nijemcima, to je Dodo zaboravio, sve dok ih partizani nisu razvalili `43 na Neretvi.
AUUU Covicu i Dodiku nikako ne ide na ruku sto ce gradjanske stranke uzeti vlast i na kantonu i u federaciji.....gledaj sto hoce gradjanske da predstavi kao bosnjacke...ociti SPIN NA KOJEG TREBA regaovati pred svim medjunarodnim medijima ostro odmah na pocetku !
Jos samo da mu se Dodo sagne, i uvazio bi ga da valja, Trump mu to nebi zaboravio 😅
Na ijekavici Dodikovo pismo? Nesto tu ne pase haha :)
@casanova123 pisano je na cirilici da bi se odrzala kultura Srba.