Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovo opet skretanje pozornosti sa ekonomsko-socijalnih problema koje imamo u drzavi? Posto je svaki put ista taktika - kad god narod krene preispitivati ljude na vlasti pokrene se neki "nacionalni interes".
@bernardm Ko je ubio Davida? :)
@bernardm Iskreno ja bi vama skrenuo ,,pozornost" tako sto bi digao tuzbu protiv Hrvatske za agresiju na BIH pred Međunarodni sudom pravde (ICJ).U predmetu ,,Jadranko Prlic i drugi" ta je agresija dokazana tj dokazana je pred Haskim sudom...A da vidim i tog srbina koji ima muda da je opstruise.Taj bi se onda popisao na srbe koji su dozivjeli genocid u Krajini...
Hahaha, jebbo vas most vise. Dodik je jedini s mozgom od svih ovih BiH politicara. Zar stvarno neko misli da ce Hrvatska prestat graditi most ako se Komsic i Dztaferovic, recimo i Dodik , usprotive tome?
hahha kakav interes srbi imaju a da ga nemaju Bosnjaci, jedino Dodik ima dobio par stotina hiljada i odmah ima interes
Sta se ovi muslimani nesto pitaju i da bi vodili politiku za drugog..kad pogledate od kraja rata nista ne ide dobro a za sve su krivi navedeni..nek samo malo razmisle glavom jer niko nema pravo na BiH osim njenih gradjana a oni kontaju da polazu pravo na istu..koje su to gnjide..
Evo ga sada u direktnom prijenosu i bezočno laže i krivotvori podatke, Ustavne i Zakonske članove i naravno, veoma zdušno i neprikriveno brani firmu iz Kine koja gradi taj most, izjavivši da je vrlo značajno i to što je ta firma "upotrbljiva" u poslovima ovdje. Gdje je to ovdje? U RS, u Srbiji ili gdje već! Nacionalni interes Srba u BiH istura kap živi štit, da bi odbranio Kinesku firmu. Aferim, Milokrade!
E Mile - tino, Gotov si!
Vidi DoDICK seljobera i braon dzempera ispod plavog sakoa! FACEPALM!
Vidi Špirića ko sunce u Teletabisima xD
SRBI UMJESTO KARLOBAGA OSVAJAJU PELJESAC:):):):)
Klix mu najviše daje medijskog prostorav i još neki mediji totalno bespotrebno,sve dok pišete ovakve glupe članke o njemu on će se bezobrazno ponašati a kad bi prestali meni ga bilo nigdje,bio bi na aparatima.
*nebi ga bilo nigdj
Čovjek jednostavno uštedio pare koje bi bjelosvjetski advokati pojeli a opet na kraju ništa ne bi postigli osim što bi njihove plate išle iz naših i džepova naše djece. Kad je gradnja i papiri pošla rešeto Briselskih pravnika - ovo je samo mlaćenje prazne slame i populizam Željka i Džafe...tako da sam 100% uvjeren kako nam je ova igra za djecu ipak uštedjela novac a ostalo eto im...
A TRAKTORIJADA MILE
Jednostavno je: Utvrdjeno je da je firma iz Laktasa aplicirala za neke radove na Peljeskom mostu i mislim da ne treba dalje od tog nista vise reci.
Bošnjaci shvatite već jednom da ne možete u ovoj državi ni prdnnuti bez dozvole Srba i Hrvata
Da nije zalosno bilo bi smijesno...on brine o ugledu BiH...(licemjer)
Dodiku je kao izabranom predstavniku srpskog naroda,,,,na prvom mestu srpski interes u BiH i on kao takav je video da nije u srpskom interesu podneti tužbu protiv HRV i ne znam čemu ljutnja od strane muslimana,,,,,najbolje bi bilo da i Srbima izaberete podobnog vama Srbina kao što ste Komšića Hrvatima izabrali,ali nažalost po vas,,,IZGUBILI STE U RATU PA NAM TO NE MOŽETE RADITI I ZATO VAS JEBEMO I NE VADIMO GA,a koliko vidim vi uživate u tom,,neVađenju :))
Jebote čitajući šta pišu ovi muslimani čovek bi pomislio da je 1993.god,a ne 2019,,,,,koji ste vi licemeri kakvih nema na planeti,,,i zbog toga mi je drago što kmečite nad ovakvim činjenicama!!