Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjački političari su prepustili bitne institucije haosu, i sada neka kukaju o slobodi govora. SDA prije svega ništa nije uradila na tom polju, osim negativnog. Sad kukajte kad vam kokarda sudi.
Jedna si JEEDIIINNNAAA, JEDNAAAA GEEENOOOOCIIIIIIIIDDDNAAAAAA! rs❤️
U vrhu komentara stoji napomena "Stop govoru mržnje!", a onda Klix objavi ovaj članak koji je prepun mržnje i laži. I pri tom optuži Srbe za citat: "instrumentalizaciju vjere u nečasne svrhe." kraj citata, a priča je o imamima koji su vrijeđali pripadnike drugog naroda i vjere. "Građanska država", aha.. važi.
Ovo "srpska" ko imalo ima pismenosti i skole pise se malim slovima i tako pise u Dejtonskom- malim slovima mirovnom malim slovima sporazumu. A ne velikim slovima
puna podrska imamima i nema mup eresa nista da trazi na podrucju federacije a da sipa radi svoj posao casno pohapsila bi batem pola mupa eresa
Tako nam i treba.
"i isticanja istine" ... Isticanje istine paralelnog sveta. To sto je taj 'odza rekao je gluposti jeste sirenje medjuverske mrznje. Zamislite kada bi neki svestenik rekao na propovedi da je prorok Muhamed bio lazni prorok ili pedofil. A, za one koji tvrde kako nisu bili Srbi do skora samo da ih podsetim da su, verovatno, najpatriotskije stihove srpske poezije napisali Srbi islamske veroispovesti kao Osman Djikic, Avdo Karabegovic i mnogi drugi.
Sto niko ne reaguje na ovo???? Sta ovi bosnjacki kvazi politicari rade???
Zavrsna faza genocida slijedi, zabrana spominjanja istog. Bosnjacki politcki faktor se ce zatrt na ovim prostorima. Jer nazalost vecina tog naroda uopste ne brine o tradiciji, vjeri i kulturi.
SRPSKA LAZNA HISTORIJA NA KOJOJ ZIVE DOVODE SRBE DO PROPASTI I SRPSKI NAROD DO IZUMIRANJA..
Evo ja kazem da su ovi imami ratni huskaci i treba ih procesuirati za govor mrznje!!!
Genocidni krmetnjqk treba detaljno Deratizirati!!
Dodji...cekamo te,dobices po labrnji kao i ove tvoje vehabije
SMRT GENOCIDNOJ!!!!!
Kad če MUP RSa početi hapsiti zločince koji slobodno hodaju po RSu koji su ubijali civile snajperima po Sarajevu. Evo jednog u I.Sarajevu radi ko konobar. A imate snimke iz Rata gdje gađa civile po nedarićima i hvali se kako je ubio nekoga
Појединац на радном мјесту Имама, који безобразно и суштински вријеђа друге (а живимо у атару у којем нас симболи суграђана вријеђају и на грбовима градова па нам странци измишљају грбове) је симбол истине, и његова траума је оправдање за идиотизам који пропобједа?! 'ајде!
Sta kaze ovaj?
Ućutkivati je Srpski jezik,samo kažem...Ako ovakve stvari smatramo UŠUTKIVANJEM,nikad na zelenu granu nećemo...Popovi ce pljuvat žrtve Bošnjačke..Hodze Hrvatske i Srpske...svećenici....i tako u nedogled i stanje vjecitog stagniranja,raseljavanja i tenzija
U agresiji na BiH su uništili oko tisuću džamija.
Ispred nas Bosnjaka je dug put stvaranja nase drzave. Dok god zivimo u ovoj nakaradi zvana Dejtonska BiH, mi necemo imati osnovna prava i uvijek ce nam ovi iz genocidne i skutoristana krojiti standarde.
Dobicete drzavu na 23 posto koliko vamrealnoi pripada!