Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskljucis i sutra opet sjede u auto, pišaj ti takav zakon stari
Neki dan kod doma zdravlja Saraj Polje, sa lokalnog parkinga, malac 13-14 godina vozi BMW do obližnjeg servisa. Djete sa parkinga gasa li gasa 200-300 konja automobil. Vidim da su skinuti neki djelovi, vjerovatno ga popravljaju u tom servisu, ali nemaju mjesta da auta tu parkiraju pa koriste parking od doma zdravlja. Svakako je morao izaći i na lokalnu cestu da se uključi u saobraćaj. Bosno moja....
Pa bez strožijeg zakona i strozijih kazni za ovakve pametnjakovice, poruka meni je da sam glupa sto sam davala pare i trudila se da naučim voziti.
mene samo interesuje šta ste uradili sa vozilima?
Dio njih ce nestati iz evidencije jer imaju nekog svog u policiji, dio njih ce u daljem postupku osloboditi jer imaju nekog svog tu. Ako jedno ili dvoje bude kaznjeno to ce biti uspjeh, a ni te kazne nisu bog zna kakve tako da ne treba ocekivati da isto nece ponoviti. Cijeli sistem treba mijenjati!
Nema nam spasa izgleda, raspad drzava
Nije raspad drzave, nego manjak pameti kod naroda...
do sada su me 3 puta (u zadnjih 5 g) zaustavili na 71km/h???? Kako ni jednom na 72 ili 73? Uvijek na 71! I kaze mjesec dana vozačka i 100KM
I koja bi razlika bila da su ti rekli 72? Rekao ti dovoljno da znas kakva ce poslijedica biti, ostalo je nebitno
Eh svasta
Čista računica, ako je u toku dana cestama u Sarajevu prošlo 150-200 000 vozila, policija nije mogla Iskontrolisati više od 3-4%, tj. 4500-8000 i na tom broju je 8 bez vozačke i 28 pijanih vozača.Znači da na ukupan broj ima svakodnevno otprilike 250-300 bez vozačke i 750-1000 pijanih vozača. Strašno! Zatvor je jedini lijek!
Procenat je jos veci, jer uzmi broj auta koji prodje vecernjim satima i medju njima su vecinom pijani i bez vozacke....
Wow i to je za Klix objave.
Jeste upravo to je velika vijest, jer pokazuje nekulturu u saobracaju i koliko pijanih debila se krece cestama, a da ne pricamo o ljudima bez vozacke koji ne znaju osnovna pravila i cine zivotnu opasnost svim gradjanima
Sta je sa onih 28 sto ih nisu iskljucili
Svaki dan na cesti 50 prosjek potencijalnih ubica za volanom? Pa dajte neki zakon odma u zatvor godinu dana pa ti pasa izvoli za volan bez vozacke,pjan,napusen itd.
Ovoj sve odvratnijoj drzavi moze pomoci samo da postane njemacka ili austrijska pokrajina.
Top statistika. Srusili su sve rekorde truda i zalaganja
Mogli bi i kazniti one koji su im vozila dali, inace eto njih sutra opet na ulici. Sto im mogu? Uzeti vozacku koju nemaju?
A NEMOJ MI REĆI. E BAŠ SU SE NATEGLI/NAMUČILI. KAKO SU MOGLI STIĆI DO TE BROJKE. 🤣🤣
strasna statistika