Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, koji je @chuchu? Njegova veleuvažena supruga je najzaslužnija za hapšenje Šećerovića. Aaaaaaaaaaaaaa, budala, majko moja,....!
BRAVO MOMCI! Iskrene čestitke za vašu hrabrost, mudrost i odvažnost. Anere, vidi se da si prošao jako dobru obuku tokom četverogodišnjeg školovanja u Srednjoj policijskoj školi! Čast mi je bila, da smo zajedno pripadali legendarnoj XXIII klasi. Žao mi je zbog kasnijih dešavanja i problema koje si imao. Vjerujem da će gradonačelnik Behmen bit od pomoći i koristi, kako tebi tako i ostalima, te na adekvatan način nagraditi vaše hvale vrijedno djelo. Ponosan sam na svoje sugrađane, koji na ovakav način, konkretno u praksi pokazuju dobru saradnju i Rad policije u zajednici. Neka znaju građani Sarajeva, da oni nisu rijetkost, već da ima jako puno dobrih i hrabrih momaka, a i djevojaka koji su spremni da zaštite svoje sugrađane. Stojim iza ovih riječi. Vaša gesta ide samo u prilog tome, da je dobro biti pozitivna snaga zajednice i grada. Još jednom, hvala vam iskreno!
info za zainteresirane \'lingvisticare\': PetEricu je normirao Senahid Halilovic, a ne Alija Behmen. Ljudima svaka cast, a Aliji zelim da nastavi biti taktican kao i do sad.
ubi me ovo peterica seljaci jedni :) cuj peterica majko mila
e jesu junačine, u p.m., lika prevarili, zovnuli u kafanu i onda ga golorukog njih PETORICA zgombali. Jbt, koje junaštvo... Ovaj Betmen k\'o da ima crnogorske krvi...
čuj: petErica...majko mila, koji novogovor - Orvel se prevrce u grobu.
pazite se bo\'deza kad ovog puste za koji dan-dva. da ne bude mas\'akr u kafani u kojoj ga zgombaste.(: