Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar (ne)sigurnosti se ponasa kao reality zvijezda i najveci ublehad koji ne radi nista drugo osim sto se slika
SLIKA SE I RICE,COVJEK JE SAMO ZA SUME
cigan - drži se svoje mahale i tema koje su ti poznate - one koje će uslijediti poslije strmoglavlja SDA i HDZ-a!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto se pojedine stranke boje Mektica, da li se radi o strankama koje se boje raskrinkavanje njihovih kriminala ?
sve mi se vise cini da su ovi nazovi bošnjački lideri specijaliteti stranih kuhinja ili nekog lošeg restorana iz Bg i Zg posebno se to odnosi na Fahru i Baketa mada i drugi su pečeni na nekom roštilju van granica BiH
Cirkus u Parlamentu BiH oko nesposobnog ministra Mektica kako onih koji su ga branili i spasavali tako i onih koji su bas sad, uoci izbora posegnuli za tim da ga smjenjuju. Izgleda da oni misle da smo svi mi blećci pa ne razumijemo sta oni rade.
HALO KLIXE, UVJEK BI BILO LIJEPO ZNATI I VIDJETI KO ZA STA GLASA, KO JE ZA A KO PROTIV I KO SUZDRZAN ... TO SU NAJBITNIJE INFORMACIJE U SVAKOM SLUCAJU NE SAMO KOD OVOG MEKTICEVOG, KAKO NA NAJVECEM NIVOU TAKO I NA MANJIM NIVOIMA. Nevalja ovo nbikako da neznamo ko za sta glasa!
BRAVO SDA NEDAJTE MILOKRADU DA SKIDA VRIJEDNE MINISTRE , DA JE SDP BIO NA VLASTI ONI BI GLASALI ZA MILOKRADOVU INICIJATIVU
Evo, kako glasa SBB, kada im je koža šefa - Fahre u pitanju! Narode dobro se zamislite, ako želite da glasate za ove na vlasti.
Provuče se kroz iglene uši! međutim zlo je u ovoj zemlji uvijek bilo jače od dobra pa ne sumnjam da će pokušavati da ga smijene sve dok im to na kraju (nažalost) ne uspije. Za to vrijeme mi ćemo blejati k'o telad i komentarisati a biti će kao i sa akcizama: prvi put, drugi, treći... usvojiše se akcize! A vi lajte kol'ko 'oćete!
MEKTA NAJGORI MINISTAR SIGURNOSTI IKADA,U SUMU GA POSLATI
ZAR JE OVAKAV COVJEK MOGAO BITI MINISTAR UZAS ZIVI,
UŽAS NEGO ŠTA
Ako Bog da Mektiću ti nama da ostaneš još dugo.
VODI GA KUCI, PA NEKA TI GA DUGO
@Strumfeta1 metnem ga ja tebi al ne zadugo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMEĆE KRKANSKO I TREBA BIOTI SKINUTO
.... DODIKA
Pernica Aport !
Dajte javno navedite ko je glasao za njegovu smjenu, da i mi znamo ..
Ono kada ispadnes glup, neprocjenjivo!:)
Metkic ima podrsku 95 % svih naroda, zato im i nevalja , ne navija za svoj gheto.