Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pročitamo ovo što je Alija govorio mislim da svi sada na iste pomislimo
R. Alija Izetbegović bi rekao da se za ovu sadašnju SDA ne glasa.
Ne bi sjala ovako jako… ova naša lijepa avlija, ja bih svjetlo zvao mrakom… da te nije Alija! ❤️
Bosnjaci su opstali vijekovima. Alija je zapoceo nase unistenje kada je pogresno procijenio vrijeme nezavisnosti BiH i doveo do toga da smo u 75% teritorija BiH totalna manjina ili nas nema. Bakir ce svojim nedostatkom intelekta i samonapuhanoscu vecinu nas otjerati iz BiH. Unistio nam je reputacijunu svijetu i potpuno podijelio Bosnjake koji i dalje zive u BiH. Na rubu smo da u BiH postanemo totalno marginalni. Bravo Izetbegovici!
A odgojio sina izdajnika mafijasa. Dao mu pare u ruke koje je stekao preko noći.
Najveći izdajnik u istoriji Bosne i Hercegovine da se bogdo nije ni rodio
Ni znali nismo šta imamo, a vjerovatno nećemo nikada ni znati!!!!
Oblatili su Aliju svojim postupcima.
Cisti dokaz da mu lozu trrba unistiti..je to da bakir nema sina .Hvala dragom Bogu..pa se to sjeme izetbegovic nestati..
Znači čovjek je fino poručio, prvo ne glasati za, SDA, pa redom za, stranke koje su 30 god uzjahali, tako da treba ga poslušati, mada on nije bio neki političar, ali nije ni loš čovjek ni lopov.
Nemojte glasati za one koji su stekli bogatstva pa im se ne zna porijeklo rece onomad Alija, a danas mu sin gradi vile po poljinama, kuce i kupuje stanove, a snaha vozi mercedesa od 200 hiljada.
Opisao je svog sina kao osobu za koju ne treba glasat, između ostalih.
Za ovakvu SDA danas...mislim da ni Alija nebi glasao...Sin mu je hamelj,okruzen je hameljom bio,al' on nije vio loš covijek
Najcrnji dan u istoriji BiH!!! Kamo srece da ga nikada nije bilo. Prodana dusa.
Moj Alija, da si bogdo još živ. Ovaj tvoj je izdao i tebe i nas.
Po ovo,e sto je rekao, ne treba glasati za Bakira i SDA
Ratni zločinac
cim to smrdalj kaze to je istina
ratko mladić, radovan karadžić. . . I komplet vojni i politički vrh rs-a 😉
Budala.covjek je po nagovoru franje poveo BiH u propast a muslimanski narod u smrt i raseljavanje,jer je takvim cinom spasio Hrvatsku od unistenja..Danas imamo desetine hiljada mrtvi.milion i po iseljeni ljudi iz BiH koji se nikad nece vratiti.unistenu ekonomski drzavu i kao jagoda na vrhu torte.politiku unistenja muslimanskoh naroda i drzave BiH..nastavilo je tele koje je on napravio..Bakir je nekoliko puta rekao..da nastavlja gdje je alija stao.dobro je nastavio babin put.unistio nas je!
SDA je danas kriminalna organizacija!
Niti jedan zaostali nacionalista nikad ne može biti moj predsjednik! Danas su uz nacionalizam i vjeru na baterije još i ogrezli u kriminal. Moj posljednji predsjednik je bio Josip Broz Tito!