Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrena sam zapamptio 1992 kada sam, na osnovu rješenja koje je on potpisao, bio privođen. zlostavljan, zatvaran, opljačkan i protjeran iz mog Doboja. Neki kažu da se promijenio, ali ja u to ne vjerujem. Znam da se kao i većina obogatio na vlasti. Pouzdano znam da u Doboju ima desetak stanova i poslovnih prostora i privatnu firmu, na Vlašiću objekat, u Crnoj Gori motel.... Pretpostavljam da je mnogo vrednije preostalo što ima u vlasništvu, a ja za to neznam.
Znam da je skroz nebitno u ovom članku i znam da ćete reći da sam dosadan, ali u bosanskom standardnom jeziku je pravilno \"općina\", a ne \"opština\". Morao sam ovo reći jer konstantno na sajtu pišete \"opština\" i meni to para oči. Izvinite na offtopicu.
I mi iz Ćuprijske ulice u Doboju se slažemo s načelnikom Obrenom. Barem je nešto pozitivno doprinjeo Doboju, a ne ko dodikovci koji nisu nizašta stvoreni. Nije bitno što je SDS bila ratna stranka, Obren Petrović je za ove naše ažbahe BLATO i prefin, ako ga poredimo sa barabama iz SNSD-a. Čekamo samo da nam vrati naziv naše lijepe ulice koju su dušmani Doboja preselili u Čaršiju, a Dražu đenerala nek šalju u Čaršiju, ili gdje već hoće, al VOZ od solitera ;)
Načelnik Doboja Obren Petrović je najbolji načlnik u cijeloj BiH i tako je i proglašne, to je najbolji načelnik koji ne gleda da li si srbin, hrvat, ili bošnjak....čovijek je kralj i protiv njega nema niko ništa reći samo dodikovci koji nikad nece pobijedit u Doboju...