Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopov koji se u ratu obogatio nesto pametuje
Nahrani kerove i nista ne diraj !!!
Cuj ima vode. Brutalni seljak je bio i kao komadant.
Seljo bi da dovode vodu s najvećeg izvora, kao i u svom selu. Mudro zbori seljo. Predloži još da kopate bunare za svaki slučaj.
O cuuuj to problem. Ma nemoj nam reci, aaaa, nismo znali. Ja sam bas mislio da je rjesenje u supalj dzep stavljati pare. Svaka cast pasa, neka si nam objasnio.
Ovo je njemu neko napisao šta če reči do sada nije znao rečenicu sastaviti a ni pokrenuti nešto. Čuj i on se javio za riječ,eeehhheee
ovaj je postavio onog debila Amera na celo KPZ-a 😂😂😂😂
Priča se da Travnik ima basnoslovne količine vode vrhunskog kvaliteta. Ogromna većina te tečnosti nikada nije iskorištena.
Konkretno...lakše je dovesti vodu u grad nego izvesti seljake iz skupštinskih klupa, sa mjesta direktora...iz grada.
Za radi tužilaštvo po pitanju ovog kriminalca?
Hocemo vodu pa kako god :S neizdrzivo je postalo fuj
Prof.dr. Prevljak prijeratni "profesor" za dresuru pasa u CJB SARAJEVO postao "stručnjak" i za vodu.... Kao i prof Dino Konaković briljantni student koji je položio 13 ispita u 11 dana il' obratno na DIF-u , oprostite na maloj greški u opisu ovih intelektualnih gromada
Travnik trenutno ima basnoslovne viškove vode vrhunskog kvaliteta koja u većini slučajeva otječe potpuno beskorisno a da niko nije ni pokušao da je iskoristi za recimo snabdijevanje Zenice, a možda i Sarajeva. Što mislite o tome ?
Frljoka dobra fora :) "nije niko ni pokusao"....tih pokusaja je bilo a jedan je mesicni na putu da uspije....
Problam vodosnabdjevana Sarajeva vodom može da riješi samo jedan čovjek, a to je Počasni člani Upravnog odbora Udruženja poslodavaca komunalne privrede FBiH-Enes Filipović,, to je baš veliki stručnjak :)
Još ako mu daju paušal 30 KM, ima da nam donese blagostanje svima. :):)
Lave odakle si ti iz Pickovca😂😂😂
Umjesto što po zatvorima dižu tegove, trebalo je dati Sejfoviću i Šeracima krampe i lopate i novi vodovod bi do sada već bio iskopan.