Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozvati Vucica u Sarajevo. Kad dodje odmah ga uhapsiti, njega i njegovu pratnju. Razmjeniti sve nase zarobljenike za ovog smrada. Ako Srbija nece streljati zlikovca, zbog ubijene djece Sarajeva. Ovo treba da odradi kantonalna policija i sud Sarajeva.
Vucic je učio od najvećih fašista. Vojislava Šešelja i Tome Nikolića.
@XYLK Vuchic je bio na planinama oko Sarajeva i dovoljan dokaz da se uhapsi kada dodje na teritoriju BiH. Odlichan komentar xylk!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Odgovoriti istom mjerom.
Kako bolan pa mi smo za ta plemena civilizovan narod treba se žaliti i sudski izvojevati pobjedu pa to su bolan najveći lažovi
nije majka klela srbina sto zapocinje ratove...nego sto ih stalno gubi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na svakom koraku Diplomatic5 sa svojih 10 nickova pljuje po Klixu.Umobolan i isfrustriran, ima zadatak samo da pljujes po svima sem po SDA klonjerima. Evo pozivam citatelje Klixa da napravimo kampanju protiv njega na ovom portalu.Kada god neko zeli da mu se sjeti komplet familije, samo treba da ti napise DIPLOMATIC, ZNAS TI ZNAS .... mozda nastanu i majice, kao kod Baka Praseta (Diplomatic, da ti ne objasnjavam ko je to, ti si mator, to je metafizika za tebe)
ahh naivni bošnjo hoce registar boraca i to javno na internet..na fcb. na instagram....naviklo se pojede krompirusu i odma da narod vidi...trazili ste gledajte..
Znači li to da u Sarajevu se može suditi nekom Zemuncu što je osumnjičen za krađu novčanika na Zelenom Vencu?
Hiljade osoba strahuje???? Niko ad pripadnika slavne nepobjedive ARBih ne strahuje od cetnicke drzave Servie. Traziti izrucenje nasih drzavljana u protivnom vratiti istom i jacom mjerom i na koncu objaviti rat ovoj zlikovackoj drzavi. Srusiti genocidnu zastavu. Ako krenu sa novim genocidom nad BOsnjacima baciti atomsky na Srbiju. Pakistan ce prodat a mozda i Izrael.
@XYLK preskocio lekic?
Možel neko potkovani pravom objasnit legitimitet. Po kojem osnovu Srbija može procesuirati zločine počinjene na teritoriju BiH. Ne ulazim u to da li je kriv ili nije, čisto odakle i kako Srbija ima jurisdikciju da sudi državljanima dr države.
Jbt zemlja koja je godinama krila ratnog zločinca Ratka Mladića, sudi stanovnicima druge države za rat na području druge države u kojoj je ratni zločinac kojeg su godinama sistemski skrivali, počinio zločin. Naravno, nas zanima i onih 200.000 KM subvenicije Fikretu, i marža na nazovi respirator I sl.
@gjuro jbg kad u Bosni ne sudi se Bosnjama
Koliko botova....pa zar ne treba da odgovaraju svi zločinci,ako im se dokaže krivica,treba ih osuditi. U čemu je problem!?
Slažem se, odmah uhapsiti ratnog zločinca Vučića koji je granatirao Sarajevo!
Treba hapsiti njihove vampire. Dolaze u BiH i slobodno se šetkaraju, a sve zbog tobože da se ne naruše odnosi. Istom praksom hapsiti sve do jednog!
ratni zlocinci i ratni profiteri...sta se bosnje bune, po njima treba samo srbe i hrvate procesuirati ili? lol
Stici ce vas nasa ruka i u srbiji
Ko god je imao neku funkciju u ratu, ja ne bih prelazio granicu sa Srbijom. Imaju jedno par hiljada montiranih procesa koji vas čekaju.
E sad da vidimo zastitnike boraca sta ce uraditi. Gdje je ta AKCIJA DEMOKRATA
Isto kao kad bi Njemačka hapsila pripadnike Titovih partizana koji su od već od 1950. godine išli na rad u Njemačku bez bojazni da će ih uhapsiti.Nijemac je Nijemac ,a svetosavska velikosrpska ghovna su stoka barbarska.
A gdje su bošnje sa velikim izjavama da svakom zločincu treba da se sudi?
Optužili Hanku Paldum izgleda što je rekla da Ceca ne pjeva njene pjesme već ih jeca !😂😂😂😂