Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak neduznom djecaku
Lahko je iz Sarajeva laprdati,valja 3,4 momcica uci u razred sa 27 mladih ceti.a,u ucionicu punu ikona i poz .pomoz bog.Povratnike treba pomoc ,mora se reagovat na ove stvari da se nebi opet desilo,momentalno.
Koje su to nakaze, gledam samo kako u nekim zemljama zajedno žive mnogobrojne rase i nacije i niko nikome ne smeta, pa shvatim kakvi primitivci obitavaju na balkanu
znaci ovo je "samo" vrsnjacko nasilje, od toga je djecaku sigurno lakse sad :(
Mamu im heben pravoslavnu poganu
Sramno da sramnije biti ne može, profesori šts radite, mirno gledate šta rade jednom miźda jedinom Bošnjaku u toj školi. Šta reći, zbog teške situacije sigurno da je prinuďen pohaďati tu školu ali evo vudimi kako mu je.
ne znam sta drame, momak uzme cakiju i ohladi ih, rijesen problem
Mučko ubistvo u sarajevskom tramvaju je bilo 'malo' teži slučaj, ali tad je dječak ubijen zbog križa oko vrata pa je Klix i njegova publika procijenila da se radi o maloljetničkoj delikvenciji, bez nacionalnog prefiksa. Opet u tramvaju je napadnuta djevojka koja nastupa za reprezentaciju Hrvatske jer je bila u trenerci sa oznakama HRV, ali i tada se gle čuda radilo o liku koji 'mrzi Nike jer od djetinjstva nosi Adidas'...
Kakav je to karakter odmah poletjeti komentarom tipa a sta ste vi radili. Koliko moram biti nemoralna osoba da bih zlo relativisao drugim zlom? Koliki mora biti strah u takvoj osobi se suociti sa istinom i staviti svoj identitet i sliku o sebi i svome narodu pod provjeru?
Bijednici
Bilo zensko bilo musko ucite djecu da se znaju boriti, sto vise vjestina da savladaju, da ispravno rukuju sa oruzjem, ne budite vise naivini Bosnjaci...
Vjerovatno je otac od ovog zlostavljaca ratni zlocinac,ne znam sta se ceka sa optuznicom. Da je ranije podignuta,ovo bi se vjerovatno izbjeglo.
Sad treba u travniku ili sarajevu isto vratit srpskom dječaku. Bošnjaci nece imati mira dok ne budu uzvracali oko za oko zub za zub kao šipatari . Oni napadnu hođzu u prijeporu treba odmah napasti popa u zenici ,oni napadnu dječaka u bijeljini treba odmah uzvratit u travniku ,dok srbi uživaju potpuni rahatluk tamo gdje su većinom Bošnjaci,oni bisnjacima ne daju mira tamo gdje su većina. Jedino će prestati kad se bude vraćalo istom mjerom .
Napište imena onih koji su ga pretukli ko zna možda se kad akobogda naleti na njih
Nije mi samo jasno kako otac(ako ga ima) dopušta maltretiranje svog djeteta. Prvi put bih upozorio da cu tom sto ga maltretira ruke polomit, drugi put bih to učinio. Za svoje dijete skačem na MUP komplet
Gdje je sad Bake Sto ne reagira,
Dok mi ne budemo imali tajnu organizaciju koja ce da lovi ratne zlocince, kako one u manjem BH entitetu, koji cak obnasaju mnoge funkcije, tako i one sirom svijeta, nama nece biti bolje i ponizanje poput ovoga ce biti redovna pojava.
Oni svoju djecu odgajaju na mrznji, tako kada odrastu da mogu nastaviti gdje su im roditelji stali... I tako generacijama, a mi kao ne vidimo ssve to i zaboravljamo.