Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost sa ovim Patroit-Huljama-Lopovima , prije ce uci NATO u Bih nego Bih u NATO !
Eh kad ti ovo kaze rumun onda znas da ti je zemlja otisla u helać. Jadna majko doslo vrijeme da rumuni nekoga savjetuju kako i sta treba.
Nije Zvizdić kriv. Što ne pritisnete Dodika. Kad bi smjeli. Kukavice.
NATO jeste najjaci vojni savez na svijetu,prozet pokitickom sferom,ali ako ne zeli u savez ne mozete ga natjerati,u ovom slucaju RS ne zelivtrenuyno,i ima mehanizam da ostvari svoju namjeru,to je tako u ovom trenutku.
Smijali smo se 80tih Rumunima ( zaista su bili siromasni ) , dok su bili sa Rusima nisu imali nista , sada je Rumunija sve jaca I jaca a clanstvo u NATO I EU je velika sigurnost , SVI IDU NAPRIJED , samo Balkan zbog srba ne moze nigdje, sada se oni nama mogu smijati , treba covjek biti realan I posten EU I NATO je kakava takva buducnost dok Rusi bogami mrka kapa (Rusi hoce pogurati vodje I glavesine ali narodu nista )
Jos samo da nam Rumuni dodju sa "vegetom": i kupe kamion stvari za po kile "vegete" kolko smo pali. Jad i cemer i paraziti sa administracije
Pola rumunije radi u EU a ova govori o nekom razvoju
Ni jedna bivša komunistička zemlja među kojima su i ex-yu nije ušla u EU dok prvo nije postala članica NATO-a. I nadalje, gdje se to uknjiži vojna neutralnost i koga briga? Amerika je bombardovala Japan atomskim bombama pa eno ih sada se spremaju zajedno u 5. tehnološku revoluciju, a zbog naših guslara nismo stigli ni do prve.
ne znam zasto mu to govori, NECETE VI NIDJE!!!!!
To mi znamo ali znamo i da su Srbi najveće kočnice razvoja regije. To je naš problem. Srbi trebaju da se prosvijetle i pogledaju malo ka budućnosti.
Ne trebaš ti to Zvizdiću govoriti,a i velikosrpska stoka to zna.
Reci to glavonji dodiku
AMIN.