Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se upoznaju i dogovore talove !
Evo laze bake ima sda vecih problema od kriminala u stranci. Dakle sad ksd ste imenovani, samo naprijed u kriminal predsjednik vas vec opravdao.
koje manastarstvo drzi ministar konj..akovic inace ministar za unistavanje kk bosna a premijer nenadic rece da ce pomoc da kk bosna ponovo ozivi na suprot ovome jadu koji je unistio
Imaju li uopste ovi politicke analiticare? DF i SBB su izborni prag presle na predizbornoj kampanji protiv SDA. Pa sta mislite kome ce ti izdani glasaci dati glas na sljedecim izborima? Ako i imaju analiticare ne rade im dobto posao.
"Narod koji izabere korumpirane,prevarante,lopove i izdajnike nije žrtva već saučesnik"! George Orwell
Tacno mi je drago sto ovo narod je dobio i sve sto ima i zasluzuje. Uzdravlje!
Prvo se dogovorimo iza leđa
Sad ce kmecanje po fb stare "najbolje vlade " 😂😂😂 ili ti ga fb vlade
Nenadic djeluje posteno, i kao covjek koji zna o cemu prica, i kao neko ko se ne bavi facebook statusima, mahalskom politikom tipa "jes ga ovaj spustio onom ocam, a stare mi kako ga ovaj suknu onom." No za sad djeluje a rezultati ce reci svoje, a i dobra stvar je sto u podsvijesti ima da je na klimavih 18 + 1 suzdrzan. NEMA DOBRE VLASTI SAMO DOBRO KONTROLISANA VLAST!
mozda je sve navedeno ali opra s pričom ne gasi se lik
@cupacups nadati se da ce bolje raditi nego pricati. Bolje to nego obratno, a bilo je i takvih slucajeva. Meni djeluje kao jedno od sretnijih rjesenja za Premijera, al kazem djeluje, ostaje da se vidi.
Dok se ugrunte da lakse mogu uzimati..