Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a onda ti zatezi pa vidi dokle ces, a prvo skontaj sta hoces i koliko je to realno.. pokazite kicmu pa nek se raskrcmi sve... .Podsjecam, konstitutivnost je suprotno od manjina i uvedena je da bi se sprecilo nametanje volje jednog naroda drugom, trecem i sl..citaj preglasavanje, preglasavanja ima znaci imamo manjine umjesto konstitutivnih. Super, od federacije napravis nacionalnu drzavu bosnjaka...a RS mozes da zaboravis, mnogi bi s tim bili zadovoljni. Sta ce gradjani RS reci kad vide kako se izivljavate na jadnim hrvatima u Federaciji a onda izmedju sebe i po forumima tome nasladjujete.....reci ce \" ma zdravooo\"
\"......isključivanjem drugih dugoročno isključujete sebe..., ne gradi se tako BiH.., \" ko to kaze? hrvatska, kosovo ...
Ta \"pametna\" politika popustanja nas je i dovela do ovoga (alija: nemozemo, nece srbi..jel to?). Inace, ukidamo federaciju, nikad nije ni valjala ali ne ukidamo BiH.
jel to ukidamo federaciju? ako je tako onda moramo novu formulu traziti, fildzan republjik opet se vraca na dnevni red, isključivanjem drugih dugoročno isključujete sebe..., ne gradi se tako BiH.., koje su nam opcije: bosnjikistan, herceg bosna ili samo hercegovina. Prvo se presaberite pa onda komentirajte, kad vidis koliko si frustriran. udahnes malo zraka iliti have i napises nesto suvislije i razumnije, a samim tim i svima prihvatljivije P. što se tiče samog saopćenja, prilično je pismeno i dobro argumentirano..ko ne vjeruje nek pročita ponovo..
Garant nisu prosle firme iz Hrvatske kao izvodzaci radova. A u Hrvatskoj najteze dionice radili Francuzi i Turci. ahhahahhahahahahahaaaaaaaa A sad bi trebali u BiH da imaju popravni.
Eto, skutori se brinu o drzavi BiH, cccc...bas su brezobrazni ovie bosnje. Nesto mi nije jasno, niko od skutora ne govori zasto ne valja nova trasa... nego samo..najbolja je ona brutalno (haha brutalno) preglasani... seljak ostaje seljak..
ma kakav hare kakav alija bola politicari tu budu i prodji biti smo mi i sta ce ostati iz njih zato ih treba fino kontrolisati sta kako i kakve odluke donose, ova odlkuka j ebila za pohvalu ispapili su skutore iz vlade i ne treba im dati da kroje trasu kroz nas dio, to je logicno
@ceto - fino si to rekao da cekas klanje hoces preko reda da te ubacimo kod dodje vrijeme hahah haha je.biga ne znam sta drugo mozete ocekivati nakon onoliko poklanih civila???
Sve ovo ionako kroje mafijaški lobiji a jadni narod misli da se cesta trasira u interesu \"običnog\" puka. Na ovakve teme se vrijeđaju bošnjaci i hrvati po portalima a oni tamo debljaju svoje bankovne račune i hrane narod lažnim nacionalizmom. Da je njima autocesta bitna ne bi gradili 5 km godišnje po cijeni 100 milijuna maraka.
SAMO VI BRISITE,ETO VAM VASE DEMOKRATIJE I MULTIETNICNOSTI. JUCE STE BRISALI BRACU HRVATE,DANAS MENE OVDE I STA ONDA OCEKUJETE OD NAS,DA CEKAMO KLANJE.
a pa da je pjena nije nego mi bas popravi jutarnji merak ova odluka o preglasavanju pitam se jesu li i bosnjacek glave pocele nesto pametno da rade ono dosta vas je vise saka jada i hocete da j... vecinski narod u mozak sto jes jes, ma samo vas treba gaziti i vi da ste vecina pitam se sta bi radili , u svakom slucaju cestitam bosnjama na preglasavanju ne dajte bagri na noge... Bog i Bošnjaci
jok eto nego cemo pitati nekog skutora kuda ce proci koridor a posebno ako on prolazi kroz nase naselje haha sta je skuco bi li trasu preko bosnjacki sela i izvor apitkom vodom u hercegovini e k nam pop za ti i ti i te skuce u mostaru ste postali manjina pa se uspanicili omda dajte put kroz bosnjacki dio da se bosnje ne mogu siriti haha jeste lukavi mam.e vam se naj..., treba vas sve s noge na nogu iz vlade mars u skutoriju i cuvajte koze...
Ni u Hrvatskoj nebi imali više vlasti i uticaja koliko ga ovdje imate.Smeta vam što se trasa pomjera da bi se zaštitio Počitelj i Buna e pa stvarno ste đubrad i pokvarenjaci.
Mi Kinezi zelimo da preuzmemo trecu poziciju konstitutivnog naroda u BiH !!! Posto ce nas vec na proljece biti vise od Hrvata, mislim da je red da nam prepuste poziciju treceg konstitutivnog naroda u BiH ! Kinezi za treci konstitutivni narod umjesto Hrvata ! Pozdravlja vas Chun ga Lun ga !
@commi U pravu si ! I Srbi su bili preglasani 1991 na tzv referendumu ! Pa nikom nista :) Doduse malo smo se klali, ali to je ovdje vec tradicija da se medjusobno malo trijebimo povremeno....