Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna sjednica 21.03. a sljedeća je 18.04. Skoro mjesec dana kasnije se sastanu a na racun im legne 5-6000 KM. Lakšeg hljeba nema nigdje...
Oni su patriote...
Necu ni citati vijest, idem malo na komentare. Znam da su negativni. Da su glasali protiv povecanja plata opet bi bili negativni. Da su glasali za smanjenje plata opet bi bili negativni. Mi mrzimo i sebe i sve oko sebe i to po cijeli dan.
...''ko klanja taj ne laže''...
Stoko pokvarena, dajte sadašnjim oružanim snagama pišljive certikfikate, a ne nama koji smo ratovali i gladovali istovremeno.
Povecanje za nerad i uhljebljenje stranackih podobnika. Sramota.
Žali Bože para što se bacaju bespotrebno jer ti vojnici neliče ni na seosko kulturnoumjetničko društvo!!!
Ima se' more se.''
Pa ja povecaj plate vojske i policije i ne boj se protesta ni bune naroda, koje ovdje sigurno nece biti, jer nam je idilicno
bacate pare u nehljebe zared politickih poena
Zanimljivo je kako poslanici podignu ruke za povećanje plata, i pored toga što ministar finansije kaže da nema novca. Hoće li nedavno uvedene akcize na naftu biti džoker u koji se svi uzdaju? Poslanci su čvrsto obećali da će taj novac ići u cestogradnju!
Pa prvo nahrani stare pa dalje hrani
Slijedi povecanje C.invalidnina i izjednacavanje prava ♿RVI=CZR=CI♿
Za večeru će sad pojesti više od povećanja plate!