Projekat "Novi način-novi početak"
0
Predstavnici žrtava rata napustili projekat
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NO coment!
Suditi prema \'zaslugama\'...Ako je zvanični izvještaj UNa da su Srbi počinili 92%, Hrvati 5% i Bošnjaci 3%, šta je tu problem koga procesuirati - naravno ova 3% Bošnjaka, najprije će se sa njima završiti?!
i od mane svaka cast sto su majke zrtava srebrenice napustile sjednicu!Kako ta zapadna govna hoce na lukav nacin izjednacit stotine hiljada bosnjaka zrtava etnickog ciscenja sa ubijanjem hrvata i srba???alloooooo,da Bog da se svim dusmanima isto desilo sto se dasilo nama muslimanima u Bosni i Hercegovini,ni manje ni vise!!! Ovaj zapadnjak ima funkciju samo da ponizi i podcijeni sav genocid muslimana u Bosni i Hercegovini,to je njegov cilj! Saljite majke i svi koji ste izgubili svoje najmilije optuzbe sudu za ljudska prava u Strasburgu,protiv srbije,republike srbske,individualnih ubica ak znate imena,protiv dodika i svih srba koji traze odvajanje od nase Bosne i Hercegovine,cim neko nesto izjavi il trazi izdvajanje od cjelokupne nase zemlje matice automatski tuzbu protiv i dobro napomenut da je ta republika \"genocidna tvorevina\",i da nikad nemoze dobit samostalnu drzavu.Nikad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosnjani..BaLJiska posla.
Svaka cast ovim ljudima koji su napustili. Nek se zna da BOSNJACI NISU DALI LEGITIMITET TOME \"PROJEKTU\". Eto obican narod pa zna da se mora boriti za ineters svoga naroda, a Alija, predsjednik drzave kao bajagi nije zno nego kaze: \"Ako Srbi hoce, onda se treba Bosnu podjeliti.\"