Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ministar unutrasnjih poslova HNK, i policijski komesar HNK su kadrovi HDZ/UZP, hvala vam SDA-ovce, citav lanac komandovanja nad policijom HNK je u rukama HDZ/UZP. To su vasi partneri u valsti. A vi ste jos jednom pokazali koliko ste nasamareni, odnosno koliko ste ovce po pitanju politike.
Covicev pokusaj sprovodjenja plana B u dijelo.
@Rienzi* pokusaj ture, nisu ahmici daleko
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ukinuti kantone, vratiti sve na opstine i ove stvari se ne bi mogle desiti. Jer bi imali direknto sprovodjenje odluke, gdje se niko ne bi mogao usprotiviti ministru. Samim tim bi opstine postale mnogo jače ne bi im pare isle na kanton itd. Itd. 👍
Sta cete mu uraditi? Smjenit ga? A de-facto nije na toj poziciji
uzp vnago namjerno zakuhavaju...
Mekticu, pohapsi rukovodstvo MUP-a iz HNK, postavi primjer kako se ne mogu te krezave seljacine sprdati sa drzavom!
Zašto još nije uhapšen?
Ovi iz HNK su sto posto dobili instrukcije iz glavnog centra uništenja BH institucija Laktaša.
nemam ja veze sa ovim psovmane
...nema te odavno Mile ,ipak mislim da imaš veze sa Draganom ,srbendom sa kamenjara hercegovačkog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Provociraju ustase, provociraju !!!
rekoh ja vama odavno..Covke i Mario, Maj, broj 3...
Jesmo jadna drzava u p. M.
Zasto SIPA nije bila u pratnji autobusa?
Šerif je uvek bio iznad komesara..
Smijeniti komesara i riješeno. Državo digni se više na noge i radi nešto.
ako se tuzilastvo i sud ukljuce nece niko biti kriv na kraju
Hoćeš kantone eto ti kantoni
Prosle godine sam bio u Hercegovini, u prolazu pored Mostara stanem na jednu benzisku punpu i tako udjem u razgovor sa radnikom, prijatan covjek, vidim da zeli razgovor, pozalim se na njihove vrucine, to jest pohvalim ih kako to sve izdrze. Radnik je bio Hrvat, po imenu pumpe i njegovom govoru sam to zakljucio. Kroz razgovor dotaknemo se i sigurnosti, covjek mi otvoreno rece koji je nered u Mostaru i tom dijelu Hrecegovine, bezvlasce, kriminal. Jamu reko pa dobro ima svega i u Sarajevu,
on mi rece ima, ali ima sistem koji koliko toliko funcionise, ovde je haos.
Turci, nastavite li ovako slijedi proglašenje hrvatske samouprave, a nakon toga krenete li silom mi uzvraćamo svim sredstvima koja su nam na raspolaganju. Dosta je bilo turskog zuluma u vidu preglasavanja, biranja hrvatskih predstavnika, otimanja budžetskih sredstava od strane Sarajeva, islamiziranja zajedničkih institucija itd. Sada bi bilo dosta, došlo je 5 do 12, pa dođite u pamet ili sve ode u PM.
pa sta cekate vise. hocete opet da ispijate otrove po Hagu
@WalterW Ovaj put mi čekamo vas da krenete. Inače je Praljak popio otrov zato što je nevino osuđen a ne zato što je zločinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)