Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasat ću za Raguža, ne zato što smatram da 25.000 bosanskih Hrvata ne bi trebali sami sebi birati predsjednika, nego zato što držim da se u životu treba zajebavati i ništa ne shvaćati ozbiljno. Oni što život shvate ozbiljno. uglavnom najebu.
Seems legit :)
Samo da vas podsjetim da samo zahvaljujući meni, BiH prvaaak fašista više ne ostavlja svoje fašističke komentare te da se je vratio svom starom zanimanju - skupljanju bakra i aluminija u Čitluku! Morao sam ga ucijeniti nekim fotografijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Savjet hrvatima.. Glasajte i vi za bosnjackog clana.. I to nekog koji ima osrednje sanse.. Recimo reisa.. Shuknite ga i vi njima.. Ha ja.. :)
PA onda im Covic nebi dobio 1000 glasova :DNe mogu ga oni suknuti Bosnjacima,kada su malobrojniji,tako ce ostati bez svoga kanditata,onoga sto ga nazivaju "legitiminim"pa ce im Komsic opet postavljati clana predjsednistva,jer je on kandidirao ko fol i nekakvog Hrvata.
Mogu mogu.. Reis ce osvojit solidno parce.. Plus hrvati i eto ga.. Najgori kandidat preCjednik :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zna se: KraaaDeeeeZeee :)))) Glas sa Raguža.TOČKA
Ovi izbori ce biti kao u Skodskoj pogledaj te link kradje referenduma u skotskoj. https://www.youtube.com/watch?v=R9RCe55y0dw pogledaj te i drugi video jos veca kradja http://www.youtube.com/watch?v=2ojyB6DYjws&app=desktop E ovako ce biti i u Bosni za izbroe ove godine pobijedice onaj za kog se odluci amerika i brisel
A đe ti dođe ta Škodska? U Češkoj?
Hahaha oplakah :D stroke prekucala si :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...j­ebemte bože kad me zapao život u "istorijskim" vremenima...kako ko prne, tako namah proglasi "istorijskim"...lijepo neke reče, balkanci generišu više istorije no što mogu podnijeti...
...liče, eto ti ih obojica...nek su što dalje od mene i nek se, životati, ne brinu i ne trude za moje dobro...ako će mi takvi donijeti dobro, bolje da me odmah grom sastavi.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Martin_Ragu%C5%BE
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
opet ce vam izglasat predsjednika
A jesu li srbi šta bolje prošli u protekle 4 godine imajući svog
Raguže - dobri čovječe - puna podrška!
Historijski u kojima vi necete biti nigdje!
Ja sta je ovih kandidata,svaka stranka u svakom gradu,bas je puno.Sta da svi prodju cenzus,ko bi toliku bagru zadovoljio i pozaposljavo.Strasno
......ima li koja manja dvorana .... baš im nije neka navala....