Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako niste zabrinuti kad Kinezi grade Pelješki most a zabrinuti ste kad Kinezi rade termoelektranu koja proizvodi struju i tako ne ovisimo o vama.
Sta mi trebamo biti jos veca fukara da bi Vi bili sretni i izrabljivali Nas na vasim baustelama
Trebali su se brinuti 1992.kad je počela agresija na BiH! Što nisu zaustavili rat i odmah napravili Deyton ili nešto slično! Pustili su da nas 3 i po godine uništavaju i protjeruju i istrebljuju pa kad smo ojačali i počeli oslobađat BiH, odmah su zaustavili rat! Sad se ko fol brinu, da ne bi Kina imala uticaju u Evropi! Treba uzimat Kineske kredite a oni ako su nezadovoljni, nek nam daju bolju ponudu ili nek nas prime u EU!
jeenostavno, niste ispunili nase kriterijume da biste mogli konkurisati za kredit
Arapske investicije mogu a kineske kao nebi smjele jel
lopine teske, 90% naroda balkana zaduzeno kod njihovih banaka a o drzavama da i ne pricam, vece drzave EU imaju samo koristi od manjih i to je to
Od zla oca od gore matere... 1. Vladajuce stranke su pokrale, osiromasile, blokirale i rascerecile narod. 2. EU se diskriminatorski odnosi prema nama. 3. Nije nikako dobro da Kinezi zapocnu svoj ples ovdje. I stijena, koja je predugo na suncu ili po kojoj predugo voda kaplje, ljutne se i pobuni i odvali se da bi promijenila svoje stanje. Doduse, nisu sve stijene takve, neke vise vole glasati za brdo koje je -njihove boje i koje im garantuje -status kvo!
I mi u BiH smo zabrinuti sto EU vec 30 godina gleda bujanje fasizma u svom dvoristu,na Balkanu,i ne sjeca se da je vec jednom svjetski rat pokrenut odavde ! Istorija je uciteljica zivota,ali samo za pametne.
A nisu zabrinuti što kinezi grade pelješki most za Hrvatsku na teritoriji Bosne i Hercegovine i to sredstvima EU. Svaka čast parlamentu FBIH treba im samo kontrirati nek idu u materinu.
MAJ DAJ JEBITE SE VI IZ EU VI STE JEDINO ZABRINUTI SAMO AKO VAMA NEIDE U PRILOG . NAS U BOSNI ZAJEVAJETE 28 GODINA. IMA I DRUGIH KOJI HOCE DA ULAZU I POMAZU BIH
Mi smo zabrinuti sto sutite i podržavate okupaciju BiH od EU to jeste Hrvatske,
to reci sda i sdpu i rs oni su za kinesko,rusko,turski savez narod je za eu i ameriku
odjebaus i ti i eu vise. stara dronfuljo europo.
jbg opet isto ..... https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Vi ste obicni pizduni, propast cete ko kauc
ne uzimajte kineske kredite. bolje da vas mi pljackamo.
.ebem li ti mamu, nisi bio zabrinut kad su ulagali kod dodika ..nego sad blokirate ...