Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god nepravedno bilo sve, mi i naše obraćanje smo totalno nebitni u svijetu i davno se prestalo slušati, još od kako je Tito umro kad smo i bili neko i nešto. Pređite granicu i sami ćete se u to uvjeriti. Džaba se hajpa narod preko medija.
Rusi i predstavnici Bošnjaka će kritizirati Schmidta. Amerikancima i njihovim saveznicima će se to jako svidjeti.
Još jedan autogol Bošnjaka.
Vazda se govorilo sa hrvacke strane da će Sejdo uništit BiH, od silne ljubavi orema Muslimanima.
Hoće li kad se zanese u govoru zatražit oružje? Heljp bruder arapi.
Pravi predsravnici gradjansko unitarne ideje.
Samo kritiku uputiti na fasisticki IZ nema druge
Selam i merhaba za gospodina Svena i tetu Biseru.
procitah negdje, parafraziram: pred vijecem sigurnosti govorit ce jevrej kojem nijemac shmitd u vlastitoj zemlji ne zeli omoguciti pravo da bude biran
Je'l debela opet sina povela u shopping?
SD će cijeli svijet da svjedoči našem jedinstvu, profesionalizmu i besprijekornoj homogenosti...
Akd nek se obrate UN-u, vjerovatno im je to posljednje obraćanje a vjerujem i da su im funkcije dojadile više.
Smijes li reci da su Amerikanci napravili Problem stvarajuci eres i Dayton. Isto bi tako trebao upozoriti Ukraince i glasno im reci da ce ih Amerikanci izdati i da ce na kraju morati potpisati mirovni sporazum. Poklonili su Putinu Krim i tako cemu pokloniti Donbass. Ako to nesmijes izgovoriti onda si na pogresnom mjestu.
Medjunarodna zajednice pravi jako konkretne ustupke desničarskoj iredenti. BH patriotima se serviraju samo floskule i lažna obećanja na duge staze. Niko ne smije zaustaviti Alkalaja da nazove lopatu lopatom a Schmidt-a i nalogodavce desničarskom pogani. Dosta su nam palamudili.
Svene reci im da Schmidt zeli da nam uvede aparheid i da hocemo covjek glas. Uz tebe smo brate.
1 covjek 1 glas*
Iskljucice im Ameri mikrofon 😄
https://www.klix.ba/biznis/verlab-akademija-jacanje-znanja-i-vjestina-za-izgradnju-odrzive-zajednice/221102032
👉😱😱😱