Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam u nadi da ovoj prelijepoj zgradi neci biti zatvorena vrata kao na Zemaljskom muzeju!
Da li ce danas obicni gradjani moci pogledati unutrasnjost Vijecnice i u kojem terminu ili je to samo rezervisano za ovih 300 zvanica?
:D Za mjesec, dok se svi 'izpaunišu' :D
A mislim da možeš ući pa i da je ne znam koja delegacija unutra drug jer bilo koji pokušaj zabrane bilo kojoj osobi koja kulturno dođe je protiv zakona.
Oda Radosti-himna Europe komponovana od strane Bethovena je pjesma Illuminata i Masona. Odu Radosti je napisao Schiller (Mason) i komponovao Bethoven koji je povezan sa Illuminatima,njegov mentor je bio clan Illuminata dok se za Bethovena nezna (vjerovatno sakriveno) ali je njegov grob u obliku obeliska koji je simbol Illuminata sto znaci da je ili bio clan ili je bio njihov vjerni sluga. Oda radosti je pjesma o udruzenju covjecanstva sto je cilj Europe i Illuminata da stvore Novi Svjetski poredak and novi Babilon.
gorice vjecnica opet dok se bude navijalo za arg nig i iran kmeeek kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
Jedan od simbola grada Sarajeva i drzave Bosne i Hercegovine opet u funkciji. Cestitke, hajrulosum sto braca Turci kazu. Cetstitke Republici Austriji na pomoci prilikom rekonstrukcije!
wifi ce biti prebukiran:p
09.05.2015, zaposlenici Vijecnice usli u strajk, Vijecnica nakon samo jedne godine rada zatvara svoja vrata, zbog nemara Kantona i Grada, radnicima se duguje cak 7 mjesecnih plata, struja i voda su iskljuceni zbog neplacanja racuna. Zivi bili pa vidjeli ovaj tekst za tacno godinu dana :(
Sve najljepse povodom otvaranja Vijecnice, volja i trud da se obnovi se isplate. Naprijed grade moj
Vlado, nemoj mi na rodjaka ;)
dobre guze kod one cistacice u crnim tolama i adidasovoj trenerci (slika br7)
ništa posebno
Nije ono trenerka :D ako pogledas pazljivije nisu ono linije na trenerci nego stubic zeljezni xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gledajte na tv1 evo ja ću biti u vijestima
Docekali smo i ovaj dan, zaista je srce puno ponosa, ali kopka me jedna istina da bas kao i prvi put nismo mi napravili. Bojim se da je ponos lazan, drzava zivi od kredita, ogrpmna administracija koja je smjetena u sarajevu daje laznu sliku stanja zivota u BiH...nadam se da cu docekati dan da vidim sretne ljude kao nekad..i da cemo mi od naseg rada i nasih ruku(para) praviti slicne i bolje gradevine. Zivjeli
Molim te obrazlozi mi zasto tako mislis.
kad malo bolje skontam,ti si upravu, a i iskren da budem dugo nisam imao priliku da razmjenim misljenje sa tako inteligentnom osobom..hvala ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E,sad bi je bilo dobro ,, prodati,,
jesam ja ono dobro procitao na onoj plaketi kraj vrata.... i vi u Bosni hocete mir i slobode i u EU...i zajednicku Bosnu...ma zajebi ba.....FUJ !!!!!
jebo vam vjecnica sve po spisku.. treba je ponovo zapalit al veceras sa svom gamadi unutra !!!!!!!!!
Jel to neka laž? Treba žrtva da šuti umjesto da se zločinac kaje? Suočavanje sa prošlošću je preduslov svakog mira. Bilo bi dobro i na Kazane postaviti ploču da su tu Bošnjački zločinci i banda ubijali Srpske civile.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Čekam te u pet kraj begove Džamije." "Želio bih da uveličam sliku svoje sinovice Merime"
vratite nam i zicaru
Bravo deset puta bi bilo bolje i korisnije.
Na zalost ovaj objekat ce zjapiti prazan.Ja ne znam koji je nas problem na svakom koraku otvaramo te neke institute, biblioteke i sl. ali niko ne ulazi u njih.Primjeri institut rHmetli Adila Zulfikarpasica, Gazi-Husrev begova biblioteka Gradske biblioteke, jedinu svrhu vidim u inatu agresorima da je ponovo napravimo.Samo tesko da ce omladina dolaziti da se obrazuje u Vijecnicu NA ZALOST.
Ako ne znaš koja je svrha vijećnice, onda se bar zapitaj zašto je agresoru bilo bitno da je uništi, pa pokušaj izvući neki zaključak.
Ok druze znam da nam je tu sva pisana historija/istorija koju su cetnici htjeli unistiti da nam time izbrisu identitet, a samim time i da nas negiraju kao narod.Nisam od onih koji kukumacu kako je yve lose itd. ali fakat ne mogu a da se ne zapitam zar ne bilo bolje da su se te pare ulozile u neki razvojni program koji ce zaposljavati hiljade gradjana pa kad stanemo na noge da lijepo od viska novca iz budzeta obnavljamo i gradimo.Ovako druze samo zidas zidove koji su manje vise samo estetika, a nikakve koristi.Ovdje ne mislim samo na Vijecnicu lvec na sve te objekte slicnog karaktera koji zaposljavaju po 10 bibliotekara, a opcepoznato je da smo medju najneobrazovanijim drzavama Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)