Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša draga ioak su ga udomili
Toliko o kadrovima NS, preletacevic i nekarakterni sociolog za ambasadora, a dezerter, zurnalista za ministra saobracaja, njima je bitno da rasturaju bosnjacki blok jer ih u H kantonima i S entitetu uopce nema
Arnaut Damir jos nije bio poslamik na kongresu Islamske Zajednice. Samo je Berilo vise stranaka promjenu od Arnauta.
Moj ambasadore. Postavilo te, a beknut njemacki ne znas.....
Reuf Bajrovic je najkvalitetniji politicar.On treba da bude ministar inostranih poslova BiH.
I ovaj pukao kao sijalica!!! Predlaze spodobu i skota lagumdziju!!!! Da sam znao da ce uraditi ovakvu idiotsku stvar nikada ne bih glasao za njega. Lagumdziji je mjesto u zatvoru, a ne na univerzitetu i ujedinjenim nacijama. Becirovicu stidi se. Samo me interesuje koliko je dobio da predlozi ovog korumpiranog kriminalca???
DESPERADOS ESCOBAR DANAS U ZG: "Činjenica je da su neke stranke dio problema. Neke stranke koje su bile na vlasti 30 godina postale su korupcijske stranke. SAD to može pokušati riješiti uz pomoć angažmana i sankcija". Ovo se naravno isključivo odnosi na muslimansku SDA. Islamofobi Escobar i Marfi, kako to danas ističe Trivićka, sve su učinili da se zataška Dodikova krađa izbora i da se što prije implementiraju izborni rezultati.
Divno 😂😂😂😂
Cirkus
O aj se opasno sasušio... Cigare voli više od kruha... Čini se bolestan.
Za razliku od kadrova poput Skake izuzetno kvalitetni
Nijedan koji se izjašnjava kao Bošnjak . Od Denisa, lagumdzije i Mamuta . Sve Alkoholičari .
Jel bitnije kako se izjasnjavaju ili kako rade za dobrobit BiH? Eno ti Skake ambasadora Bosnjaka i kakve koristi imamo od toga?
Ovaj Arnaut je bio u tri stranke , gdje taj covjek moze da valja !!!
Fotelje fotelje, fotelje su u pitanjuuuuuuu….ko šta ugrabi.
Sram da te bude Denise. Toliko si se narodu zgadio i ti tvoj SDP da nam dodje da ti se na facu ispovracamo. Sram i stid da te bude za sve sto si do sada ucinio za ovih mjesec dana je sve ono sto niko normalan od tebe nije ocekivao. Pocevsi od glasanja za Borjanu Kristo, pa evo do ovog prijedloga, ovog izdajnika i spijuna stranih ambasadora.
Nije to do njega nego do naroda ali i SDA. Narod je glasao za Rumenigea jer im je bilo dosta Bakirovog cutanja na korupcijsku mafiju u SDA. Narod je zelio promjenu ali je ponovo skocio u bunar. Rumenige je nikakva promjena i nikakvo osvjezenje jer ce narod kao sto sam i prije govorio vidjeti na sceni iste istrosene face zeljne daljeg sisanja drzavnih jasli.
ako se ko sjeca kad je Ceric zavrsio funkciju reisa i kandidovao se za clana predsjednistva. totalni debakl, naravno. ALI da su kojim slucajem clanovi predsjednistva znali da kako iskoriste to sto je bio medju najutjecajnijim muslimanima u to doba da ga 'metnu' za kakvog izaslanika za islamske zemlje il kako god da to nazovu i da ga salju tamo u stalne posjete, pa nek u godini opremi il sagradi 5 skola i jedan park, dosta je... za 4 godine bi bilo nekog hajra od toga... SAMO KAZEM
Taj bi opremio 5 džamija i jedan mejtef i doveo vam braću arape da vam osnuju vehabijske dzemate i objasne vam da Bosnjaci zapravo i nisu muslimani
prva minhenska udarna viteska
Eto dobi i ti poziciju, sad malo laganini, libo te neka stvar