Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci SDA ima tri ministarstva posto je DF i SBB u stvari samo njihove podružnice i megafoni. Uskoro se ocekuje da ljigavci narede u KS obaranje vlade i konacni prelazak u SDA. Eee ljigavci jedni, Željko kaže da će Čovića otjerati u zatvor zbog kriminala, a evo sad mu ga Čović šuknu iz šesnesterca.
@oblutak123 koji si ti cajni kolut. Pa tamo je lova jarane i to samo keš . Nista racuni ovo ono. Samo kese torbe vrece. Kontaš, dolari.
Pa vidis da u ovom mandatu sve vazne funkcije drze srbi. Zalosno je Reci da je prodao sve sto je rekao, hvala izet beze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fahro samo trazi ministarstvo sigurnosti . To mu je cilj. a zasto? znamo.
NIKO NIJE ISKORISTIO OVU DRŽAVU KAO HDZ!!!!!!!!!!!! a hrvata ima najmanje.
Kako mogu Hrvati drzati finansije od kraja agresije na BiH pa na ovamo!?? Neka mi neko objasni. Kako!?????
cuj ministar trezora bevanda, zar nije bakir?
@fasdfsdf bake samo ima stanarsko pravo na trezor, vlasnik je bevanda
Za kriminalce, funkcije po mjeri.
de luxe ujke
😂😂😂, ovi hrvati su stvarno cirkusanti. Evo koliko im je stalo do države, kada u VM stavljaju, bolesnog, isluženog Bevandu, koji jedva stoji, ovu kleptomanku i onog promiskuitetnog Grbešu, da može da namiruje svoju šeficu kabineta, da je vodi na putovanja i gonja studentice. A jadni li su. Dobro ih i ima u ovoj državi. Da ovakvim će svi iseliti do kraja mandata. 😂😂😂
@fbUser1575889609 ko nema poso ili ima bolju ponudu vani naravno da će otić a to nije problem Hrvata to je globalni problem BiH, vi jednostavno nemate mogućnost da tek tako odete jer ste postali Bošnjaci i imate problem, dok Muslimani koji su i dalje Hrvati oni mogu da odu i oni odlaze i vraćaju se itd itd. Ovi klauni nemaju veze nisačim, ova država je u problemima iz kojih je niko nemože izvuć.
Mozete ga mrzit i osporavat, ali je covjek najjaci politicar. I da dobije 10K glasova, on bi vedrio i oblacio. Da je Srba ili Bosnjaka ovoliko mali broj u BiH, nestali bi za vrijeme jednog mandata...
Ovo može samo u Bosni.Hdz i Snsd će imati po 3 ministra a najbrojnija Sda samo 1 ministra.Još će snsd imati i Predsjedavajućeg. Dns-u i socijalistima ništa!Prdačina od koalicije! Jedino je Bakir ispoštovo Fahru i Komšića u Federaciji.
koji kreteni
Eto nama Nove godine. Donosi nam nove ministre novog ministra sigurnosti FahrA. ali i novu-staru vladu KS. Usluga za uslugu. Fahra ce sve dati da bIdne mibistar poooljicije. Hajmo 6 iz vlade KS pakujte kofere. Ko je jamio jamio.
Što smo mi onda džabe glasali za Željku. Ko je sad pretstavnik Hrvata, on ili onaj kamenjarac? Željo dragi, sklanjaj to, ruši mostove, izmještaj puteve, Ako ništa drugo, kaži im oštro ono "ma nemojte, molim vas". Ma ima odmah da se posakrivaju u mišje rupe.
@Partyisover konstitutivnost jarane. Moramo traziti i za Albance Jevreje i Rome konstitutivnost. Ima ih isto kao i nekih koji su konstitutivni a i stariji su na ovom prostorima.
Nadam se da su se nakrali dovoljno i da ce ovaj put ostat nesto i za drzavu :) Moj narode glupi...sta radis sam sebi... Dok se svijet bori sa klimatskim promjenama, mi zapeli na osnovama upravljanja i funkcioniranja drzave...
Hrvatima Srbi nisu mogli ništa a mi se sad kurčimo. Zašto izetbegovići nisu direktno sa Zagrebom pregovarali? Sad smo svakim danom dalji od EU a bliži zajednici sa Srbijom. Koja je samo to politička nesposobnost. Sve se mjenja. I SA se mjenja. Njohov kralj je proveo 3 sedmice u SAD da vidi kako funkcioniše ekonomija. I sam je rekao, za 20g nema više života od ulja.
@Termiti takk i treba srbi nas nisu nikad izdali. Otvoreno su isli uvjek. Dok smo.mi u svakom ratu isli uz hrvate pa dobijali noz u leđa. Da se pitam zaboravio bi eu okreno se balkanskoj zajednici i istoku.
@Aliibaba E vidite tu smo bi dobro podjeljeni. Možda bi bilo dobro da se napravi referendum, da se vidi da li je približavanje Srbiji koje je sad aktualno od politike SDA i BBC na srpskom u Oslobodjenju, autoputevi za Beograd, ali većina želi integracije na zapad. Da vidimo ko je za što, prije nego što patritoti odluče bez pitanja naroda.
Kad vidiš ove igre i činjenica da se politika u BiH apsolutno nimalo ne mijenja normalnim gradjanima ne ostaje ništa nego da pakuje kofere i traži koliko toliko normalan život van BiH.
Došli novi /stari kriminalci ponovo ,znači kradja i jebanje glopog naroda se nastavlja u nedogled