Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mandatar Kadrija Hođzić je puko ko lubenica. Mamlaze đe nađe ova imena. Sve sami nehljebovići. Ni jedan od kandidata nije pješke prošao kraj realnog sektora, ako se ne računa seljačko podrijetlo ministara koji bježe od sela ko đavo od krsta. Sve sami harmonikaši, fiskuturnici, travnički doktori, šumari. Ako je do komunjara e beli je previše. MRŠ u tri PM
...Još jedan u nizu poteza da se posrnuli PDA vrati preko HDZ-a i na federalni nivo! Sve u svrhu očuvanja kontrole nad RMU Banovići i još puno toga. Druga svrha izbora HDZ kadra su jaki farmaceutski lobiji kojima se niko osim rijetkih pojedinaca smije suprotstaviti! Hvala vam “ljevičari” što nas, građane TK, u ovo teško doba po zdravstveni sistem, isporučiste Draganu Čoviću! Toliko o stručnosti, kompetentnosti i građanskoj orijentiranosti nove privatne “urnebes Vlade TK”
rvat je pravi samo ako je covketov
Strahota! Zar HDZ-u ministarstvo zdravstva?! To vam je "principijelnost" SDP-a!
Koliko ima”rvata”a da nisu parlamentarni u bih?!
Zar nije rečeno da će vlada biti nestranačka? #samopitam
Dao Kuko HDZu mjesto ministra, kako bi HDZ na Federalnom nivou blokirao proces vracanja rudnika Banovici pod ingerencije drzave. Slijepi i glupi FGRovci to ne prepoznaju, jer na racun price o bratstvu i jedinstvu sve moze proci...
Ljudi moji zasto vam je krivo i toliko pjenite sto se u Tz sve moze dogovorit ljudski,pa po svemu je Tuzla 100 godina ispred Sarajeva,onako mala ali sa puno vise gradjana
Davanjem ministarstva HDZ-u znači Kukić dobija podršku tj ultimatum HDZ-a prema SDA na federalnom nivu prilikom sutrašnjeg ponovnog preuzimanja rudnika Banovići.
to je pozitivna poruka dati nekome ministarsko mjesto ko nije prešao prag ovo je jedinstven slučaj svaka čast
Necemo sa nacionalistickim partijama😂Ali HDZ to nije. To je SDA. Pravicete vi Bosnjaci SDA od blata kad viditi ko im solucija.
Kako su u Bihaću sve riješili elegantno i u skladu sa pričom nema bolan veze u građanskoj državi za koju se zalažemo svi smo građani a to nacija je pro forme predsjednik općinskog vijeća Bihaća je Hrvat glavom i bradom Zalfikar Handukić?
Vjeruj da u Bihaču ima dobar broj takvih Zulfikara koji se osjećaju većim Zagrebčanima od Ive Josipovića..ako vam više odgovara zovite ga njegovim umjetničkim imenom DJ Zosko..a što se tiče Tuzle, ja sam do danas živio u zabludi da je barem tamo SDP multietnička stranka.
@Deeebo Tuzla je ovo nisu Berane.Recimo ako se verbalni delikt usvoji, onda onaj koji gura agendu, u ovom slucaju ti ili Dodik cete biti kaznjeni.Kakva je razlika izmedju tebe i Dodika!!?? Ne zivite u istom gradu, nista vise...
Da su samo nazvali Komšića :-)
PDA (bivši SDA) tri ministra iako je rečeno da oni neće u Vladu nego na funkcije u javnim preduzećima, a NS dva. O SBB neću komentarisati jer oni su negdje sa SDA, a negdje sa SDP, ali su dobro prošli sa dva ministra.
A zašto ne pište o predsjedniku općinskog vijeća u Bihaću Hrvatu Zalfikaru Handukiću?? Ili je pisati o tome "fašizam i uzp" ?!
@Liv892 Možda bi bolje bilo da su to riješili kao u Stocu.
SVE BEZ LOPOVSKOG SDA I NJIHOVIH SATELITA DFa JE NAPREDAK. SVAKA CAST TK STO PPSLIJE SARAJEVA GASI SDA.
@JB007 pravi mali lopovi.Jos se u Tuzli koprcaju.Pogledati obavezno FB stranice prvih 10 osoba DF-a Tuzla,pune im stranice otvorene mrznje prema Hrvatima, ne Ujkama, nego Tuzlacima.Puno njakih profesora/ca bez ideje, huskaski onako.Dno dna.