Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno ukinuti kantone u FBIH jer nas je ekipa od oko 160 ministara dovela do ovoga što smo sada. Zadnja rupa u EU.
Nama gradjanima je zlo od politike koja se provodi od strane MZ i vlasti BiH. Cilj je jasan realizacija dogovora Milosevic-Tudjman podjela BiH pripajanje rs srbiji a federacije hrvatskoj.To mogu samo da ne vide politicki slijepsi i bosnjacki lideri koji poslusno izvrsavaju sve ono sto od nih traze rasturaci BiH samo da bi zadrzali svoje pozicije u vlasti. MZ kontinuirano radi na podjeli i nestanku BiH i to radi sve uz pomoc veleizdajnika bosnjackog naroda. Trazimo da se svi gradjani kojim je stalo do BiH organizuju ujedine i smjene veleizdajnike drzave BiH, trazimo ukidanje nametnutog, nezakonitog Dejtonskog mirovnog sporazuma ukidanje etnicke podjele drzave ukidanje federacije i rs!!! Pod hitno treba traziti da se prekine proces UNISTENJA DRZAVE BiH. Za SNAGE BiH postoje samo dvije alternative SPRIJECITI UNISTENJE drzave BiH ili drzati se pasivno po strani i slijediti sudbinu ugrozenih naroda PALESTINACA I KURDA koji zive rastureni po cijelom svijetu bez ikakvih prava.
Oduzimanje oruzja TO nešto prije 91. g. uporedi sa uništavanjem magacina sa municijom ovih dana. Lafo nevalja skladištenje, \'\'nestabilna\'\' barutna punjenja ove stare i loše municije,...Jasno mi je zašto je to tako,...Sve mogu učiniti, ali RBiH NEĆE NESTATI!