Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem Klixu da proda ovaj tekst Turcima ili Spancima za neku dobru sapunicu, mene je glava zabolila dok sam sve procitao
Željko Komšić je ublehaš i politička neznalica koja je je ovu zemlju preskupo koštala. Sada čini još ozbiljniju štetu. Alkalaj ne bi smio nipošto napasti ohr. Valjda će biti dovoljno pametan.
ne mozes ti budalama objasnit neke stvari
Komšić je štetočina prve klase. Njegova politika zadnjih 20 godina narode na ovim prostorima drži u ratnoj psihozi dok on uživa na državnom novcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerikanc bi trebali znati, da su u bih( osim hdz) svi slozni da smit treba da se varati odakle je dosao
Eskobar je orosrbsku igrač na Balkanu, kao i pajtaš mu Grenel i Palmer. Kurti ga zbog takve politike odbio prilikom njegovog zahtjeva za odgodu primjene Reg. Tablica za 10 mjeseci na Kosovu. A poltroni kao Turkovićka i njen nalogodavac Bakir i ne zaslužuju nikakvu poziciju u vlasti.
Ma popljujte ga, pa makar nas sravnili sa Zemljom... ima negdje ponos, koji nam se tek tako gazi, i od nas se pravi Palestina...neka bar svijet čuje za neofašistu Šmita u demokratskom odijelu!
Za sve je kriv onaj Adis Ahmetović zato što ga nije podudlao Šmitu. I umjesto da pošaljemo naše uspješne Bosanke - udavače, poput one Saneke Dženkins i sl., može i nešto mlađe, ne mor eSanela više izdurati, mi šaljemo Biseru. Čim je vide, propala diplomatija.
A zašto ste samita pustili da ispunjava zelje putinu zar to nije prst u oko citavom antifasistickom svijetu,a sto se tice palmera američka administracija bi dobro trebala 8spitati njegove interese u ,,putinovoj rusiji,,
TREBA RECI ISTINU BEZ OBZIRA NA REZULTAT. Nojevsko zabijanje glave u pijesak nije nikada i nikome dobro donijelo pa nece ni Bosni. Zasto sada stititi Schmidta nakon velike nepravde koju je nametnuo zadnjim dekretom.
A je baji ga. Nakon ovoliko godina nemamo ništa. Mir je važan, ali sloboda je važnija. Najveći sam zagovornik Amerike. To u svakom komentaru ističem, ali nisu potegli koliko su mogli, pogotovo nakon ovog autosrozovanja Rusije. Na strani su Hrvatske, a to ga dođe na isto, kao da su na strani Srbije.
Ne treba davati paznju ovom izvjestaju,evo 25 godina ga iznose i sve isto. To su formalnosti. Dodik i Čović rade sta hoće. UN je osudila Rusiju zbog Ukrajine,ali oni i dalje otimaju teritoriju Ukrajine. UN je isto vjeće roditelja kantona sarajevo,toliko se pitaju.
Vi ko da ste u sluzbi laktasenka pa ovo pisete. Dajete mu povoda da pocne srati opet. Fujjjj
Iiiiii idemoooooo,gasi sve i dobijemo što tražimo-rat opet!Džaba vam dislike,tako će bit ako nastavimo ovako.
Ulje je skuplje u Bingu nego u minhenu!
Blokirat sve do novih americkih izbora
Trebali su o tome misliti prije nego su mu dozvolili da radi u Ruskom interesu i da gura njihovu agendu
ma Alkalaju se ne zna, zavisi šta bude pio, rakiju ili viski,tako će da čita
Seksualna.
Komsicu imas punu podrsku