Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hapsi i njegove ucitelje koje su ga naucile tome
Strasno s kojim individuama dijelimo planetu.
Ljudi moji,dok se covjek pristojno spremi oni ga hapse...pa zar vam ovaj covjek lici na teroristu...ako je tako onda ih u bih ima sve vise
Ovi ISIL -ovci su i ubijali samo muslimane. jer na Bliskom istoku bas i nema drugih vjera pa daj sta ima. Kada su se vratili svi su kao radili u biblioteci.
Sta nam CIA podvali!! Sta nemozes nikada ozdraviti.
Cafir
Ovaj je isti onaj terorista kordić kunu se u boga a ubili bi čovjeka samo što nije zatucan ko on.
Koliko vehabija je poginulo u napadima na muslimane i u ratovima protiv muslimana, a koliko protiv zidova? Sve je jasno kao dan.
nekako mi nelogično, po izgledu bi rekao da je u vjeri, pa onda opet koliko mi je poznato nema ni jedan ajet hadis itd. da upućuje napad na džamiju, čak šta više zabranjuje se skrnaviti i druge bogomolje tipa crkvi sinagoga a kamo li džamiju
Ma kakav on i vjera. Rodjen da bude debil i takav ce i umrijet...
Dzihad je jedan mali dio vjere. Dzihadisti su ga digli na nezasluzen nivo, a da bi vam bilo jasnije ciji je projekat dzihadizam, pogledajte koga ubijaju svi dzihadisti - muslimane.
Tom zloupotrebom se ne postize nista osim sto se ubija ideja o nekom mozda pravednom dzihadu, za oslobodjenje ili slicno. Islam nije vjera rata, ali tako ga tumace oni koji su stavili sablju na zastavu.
Vidi ovog dikobraza sa pustinjskom ponjavom.
Sta je ovo sunce ti kalajisano??
u njega je mati znala da on klanja
Kad su usli nazzi u Poljsku Jevrehe religiozne brijali su i sisali po ulicama i tjerali ih da ribaju trotoare bradama,to sad planiraju sa vjernicima muslimanima
Ovaj planiro da baci bombu u dzamiju. Bash je vjernik.
Đeš na dzamiju Mirza