Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce optuznica za Covica zbog prisilnog rada?
Dokazi pisani postoje, svjedoka kao u prici, sta se ceka ili da se ne postuju odluke Covic-Dodik tuzioca?
Postavlja se pitanje kako su se UZP genocid kadrovi mogli infiltrirati u pravosudni sistem BiH i toliko ga korumpirati, a da SDA/SBB i SDP to nisu dozvolili?
Izgleda da je malo 10 genocida nad bošnjacima kroz Istoriju od strane četnika ?!Puuu sram vas bilo hapsite branioce BiH a agresore i koljače ste udomili u sudstvo,policiju ,vladu itd
Samo pravedno. Znamo da nisi kriv.
Ovakvi, mudžahedini i njima slični su toliko dobri da bi se na kruh mogli mazati... Ali sve ima svoju cijenu u sukob sa talibanima i vehabijama će prvo doći bh muslimani
sta vas briga vi necete na ustase !:))
Bosna je pod okupacijom od 1992.god do danas. Nikada okupacija nije prestala samo je nacin okupacije promjenjen a sve zahvaljujuci "probosanskoj politici",lijevoj i desnoj kojima je BiH KS.
srbijanska politika je gurni u isti kos i ubicu i zrtvu, Relativiziraj .. ako si se branio nisi smio prezivjeti jer si sad kriv za to... i logika djubradi Sanu je kako je neko mogao prezivjeti .. Ovo sudjenje je samo da se zadovolje apetiti SANU i Vucica i dodika... a da je nesto ucinio i On i dudak, odavno bi bili u Hagu .. ali nisu i zato neka samo nadju dobre branioce i rijesena stvar..
Svako ko je kriv neka odgovara,ne balite bezveze!!!
On treba da odgovara za smrt preko 200 ljudi u operaciji Jesen 94. Kada je izgubljeno 5 komandanata bataljona, 20 komandanata vodova 12 komandira odjeljenja. Najbolji sinovi Hercegovine su dali svoj zivot, zbog ovog nesposobnog SDA generala. A ne zbog nekog granatiranja, jer bi u tom slucaju zlocinci VRS, koji su lupali po Sarajevu, ili zlocinci HVO, koji su sravnili Mostar, trebali da dobiju 10 000 godina zatvora.
Je li ovo još jednja hinjava podvala i pokušaj izjednačavanja jedine legitime vojske ARBiH i agresora na priznatu državu BiH?(što je nemoguće) Opet fejk optužnice kao protiv Orića, Dudakovića, Alagića, Vikića?
Vidi Simica sto brisu komentar sa pitanjem kad ce optuznica protiv Covica za prisilni rad? Mamu li ti je bem koji li si obrisao taj komentar.
Kad ce optuznica protiv Covica za prisilni rad u Soko Mostaru? Sve imaju, pisani dokaz sa njegovim potpisom, svjedoke, sta vam treba, da neko svrsi Tadicki u ona bagava usta?
Generale uz Vas smo, izdrzite.
Kad ce optuznica protiv Covica za prisilni rad u Soko Mostaru?
UZP i genocid ko fol tuzioci i sudije kako su krenuli, sjebati ce sud BiH.
@LloydNeun kad ce optuznice protiv Dodika i Covica?
Simici opasno brisu patriotske komentare, a nabijaju lajkove za UZP genocid.
Sretno djenerale i ne saginji se po sapun 😂😂😂😂😂😂
Koliko su vam platili iz Beograda za ovu optužnicu?
ako je pravio zločine neka odgovora... ali ovi što su presudjeni RATNI ZLOČINCI treba da se poklope ušima i da šute
Cetalji pokusavaju na sve nacine da izjednace uloge u proteklom ratu. Ali i dalje ce ostati upamceni u historiji kao najveci genocidasi polsije WW2.