Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamski centar u mjestu sa 30 stanovnika. Neko se dobro ugradio u ovo
Ma Arapi ludi sve to financiraju. Ambasade Katra, Kuvajta i Saudijske Arabije jedva čekaju da daju neku donaciju za nove džamije i islamske centre po BiH. Arapima su islamski centri i džamije po Europi fetiši.
Ja mislio ovo u glavnom gradu Ukraine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli procitas Potpisan ugovor za izgradnju fabrike koja ce zaposliti ……..
Žalosno je to što se mnogo novca uloži u vjerski objekat, da bi on zjapio prazan... Nema logike...
Svi ovi što su protiv Dzamija i islamski centara..Nit su u to ime dali prilog nit posjećuju dzamije Njima je kladionica duhovni mir. Pa nek ostave ljude na miru. A isti ti kladioničari bi godišnje mogli donirati Bolesnima i gladnima na stotine i hiljade Maraka koliko troše na igre.
Još malo pa će svaka kuća imati svoju džamiju.
Juka se ugradio!
Sve više Islamskih centara i vjerskih objekata a, nažalost, sve manje onih koji trebaju da posjećuju iste...
Kakav projekat ljudi... jeste li normalni
Nek nam je sport na niskoj grani,zdrastvo itd..jer nema para,a ima milione za prazne Dzamije,jos malo cemo biti kao Afganistan!!
Sto ga niste pomakli jos 50 km dalje u Ulog bio bi najsrecniji,da malo zivne taj kraj,dogodine brana i jezero akB,jos taj centar fali.
A da napravite kakvu fabriku?
Hej! Preuzmite aplikaciju Glovo i upotrijebite moj kod LS7YGAU da biste dobili 12,00 KM kredita za potrošnju na proizvode (vrijede uvjeti). https://link.glovoapp.com/promo?c=LS7YGAU&link_type=mgm_promo
hahahaha ko je sve mislio u Ukrajini?
bolje da doniraju ovoj oboljeloj zeni Sedini
Ljudi ratuju tamo, oni grade centar, pffff🙃
Ja sam uvijek znao ko u babo umenemi da su Ukrajinci ko ovi u naske Bosnjacki pravoslavci.......
bolje da sirotinju pomognete da netraze po kontejnerima pm vam materina i islamski centar,vise ti centara i dzamija nego ljudi