Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vjest za nase LESINARE.. Milja Brankovicu,Milja Tihicu,Milja Izetbegovicu itd...itd... Nikako dva dobra sastaviti....
Kako je, na našu veliko nezadovoljstvo Herr Schmidt, ružna ova zadnja rečenica: \"Ukupan iznos (17 miliona eura) bit će alociran na entitete, odnosno, tri elektroprivrede\" Pokazuje da ste ili naivni, ili isto bjedni kao i ove tri nacional(ističk)e elektroprivrede. Dakle šaljete signal - može se dogovarati samo kada je tvrda valuta i njena RAS PODJELA u pitanju. Fuj!
Joj kada navale naši lešinari da dijele medju sobom ovo....mrvice će otići za stvarnu namjeru..