Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi vise vojni cast invalidima rat stao prije 23 godine
1000 BORAČKIH UDRUŽENJA,SRAM TE BILO NOVALIĆU,PLJUJEŠ PO PRAVIM BORCIMA,PA DA JE OVOLIKO BORACA BILO DOŠLI BI DO JAPANA JBT! A OVAKO DISKREDITUJEŠ ONE KOJI SU SE BORILI I GINULI ZA OVU ZEMLJU,IZJEDNAČAVAJUĆI IH SA NEKIM PODRUMAŠIMA! FUJ!!
Vidio sam post o kreditu jučer i ja podnijeti zahtjev za kredit u ovom nazivu tvrtke SHENIQUA EATMAN zajam tvrtki, nakon što postupak dalje možeš vjerovati da sam primiti zajam jučer također i sve zahvaljujući njoj sada ja vjerujem da nisu svi vjerovnik su isti tamo su dobri zajmodavac i jedan od tada je gospođa Sheniqua Eatman ovo joj je e-mail [email protected] možete joj e-mail za kredit Moje ime je gospodin Marko Ibrahim
Za Velekvislingovim borcima, na čelu sa njegovim biološkim amanetlijom, Princom Kugom, čeznu bandere od Kozje ćuprije do Rimskog mosta.
Jedina je pravda razdvojiti penzionere rada od svih drugih kategorija penzionera koji su po raznim osnovima penzionisani.Penzioneri rada su solidarni jedino prema onim svojim radnicima koji su imali povredu na radu radi koje su trajno radno nesposobni.Penzioni fond uplaćuju i aktualni radnici, čije penzije su neizvjesne upravo radi kojekakvih krvopija koji su se priflekali na ovaj fond.Penzija nije socijalna pomoć nego stvar uplate 40 godina.
Novalicu uskoro ces moratidizati kredite za pemzije,nema koda puni pemzionifond,odose ljudi.Ako to vec i neradis.Prdnuli ste svi u cabar.
To su priveligovane penzije ,koje su nerealne u momentu u kojem živimo. Oficiri , komadanti itd ,gdje je solidarnost na nezaposlene demobilisane borce koji ne dobijaju ništa,djeca poginulih pripadnika ARBiH,HVO. Svaka čast! Salko aferim.
znači plaćam i 95000 demobilisanih boraca, nekoliko hiljada onih koji rade u administraciji, rate od milionskih kredita, i još se neko usudi pitati zašto nam plafoni padaju po školama?
mars mater ti jbm seljacku
Pa još samo da iz pečata mogu neke pare da iscure... pa da plan ima smisla. Nema ništa od ovih administrativnih gluposti. Imaš penzionere i imaš ljude koje sistem pozitivno socijalno diskriminiše po nekom kriterijumu. E sad, ako veterani nisu penzioneri - priča da bi se umirili penzioneri - zašto su onda veterani bitniji od nekog nezaposlenog?
SDA je ostavila borce na cjedilu. Bakir nema suosjecanja sa tim borcima jer je bio zakljucan u sefu,a njegove Camparice i Zvizdici su rat proveli u Njemackoj i Austriji. Novalic brani Baketove greske i frustracije, a sam pljacka Bosnalijek, FDS i Sarajevo Osiguranje i jos sve svali na direktora koji je u tu direktorsku fotelju sjeo neki dan.
Još jedan u nizu predizbornih zakona, "koji najpatriotskoj", "najBosanskoj" "najboljoj" stranci u Bošnjaka, garantuje uspjeh na izborima 2018. godine. Koje vojne penzije, kakvi bakrači, ovo su mutikaše koje decenijama sa visokim kamatama, naplaćuju svoju obavezu odbrane. A mnogi i nezasluženo, država je u finansijskom kolapsu, penzije se isplaćuju kreditima MMF. Najgluplji narod na svijetu koji sam sebi svojom voljom, kopa nestanak.
pa sada postoje takvi apsurdi da dio "vojnih osiguranika" imaju max. penzije u iznosu od 2.100 KM, koje su znatno veće nego što su imali plate tokom radne službe. Sve je posledica ad hoc zakona donesenih zbog glasova. Ne može se više tako, vlast mora iskazati odgovornost za budućnost, a ne da jurca za udruženjima i "glasačkom mašinerijom"!
Da li neko zna kolike su te boracke penzije ?
@hawkeye Znaci on se borio za vrijeme rata ?
Za Velekvislingovim borcima, na čelu sa njegovim biološkim amanetlijom, Princom Kugom, čeznu bandere od Kozje ćuprije do Rimskog mosta.
Zašto se onda insistira na zajedničkoj vojnoj imovini? Nema osnova.
Jeli moguce da nema clanka da juniori u 19 igraju veceras protiv Bugarske Historijski mec,i odlazak na evropsko prvenstvo,sramota...