Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije njih raskomadala nikakva granata nego su njihova tijela raskomadana gradjevinskim masinama koje su prekopavale masovne grobnice i tako pokusavale sakriti zlocine koje su cinili tvorci Republike Srpske.
Jedva čekam više da se zapuca, da počnemo ubijat srpsku djecu............nema zarobljenih......nema preskakanja............sve po redu bez obzira na spol i dob
malo si glup!
Raskomadali ga, i raznijeli ostatke da bi se otezala indetifikacija...nazalost u dosta slucajeva je to radjeno.
znaci rasomadali ga, nemam rijeci kojom bih izrazila zaprepastenje...
jel ti palo na pamet da ga je mozda neka granata raskomadala i da to vise niko nije moga da sastavi.
Pise da je ubijen, a sad, valjda da je grenata, njegovi bi ga sahranili, odakle u masovnoj grobnici, nemam pojma, uglavnom STRAŠNO.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Četnici,želim vam da umirete a umrijeti ne možete!!
*a da umrijeti ne možete