Pošteno.ba
Spol
Muški
Boja avatara
ee5b7a
Banovan
Ne
Registrovan
14.12.2013.
Komentari
62
Komentari korisnika
Djevojka je pametna, obrazovana, kulturna, iz dobre porodice, neudata, ne pljujte je! samo molim Boga da je živa i zdrava...............
nnaa0000: Mislim da si previše sitničava, baš da vidim gdje ćeš naći čovjeka koji hoće barbiku, neće djecu, neće jesii pitu itd. Ako si homo, onda ok. Ili želiš umrijeti sama, bez potomaka, mislim ne kontam fakat?! Možda imaš neku svoju furku, ok, ali 99,999% žena su majke i žele biti majke? Pa takva nam je priroda, ili nam, da izvineš, materica i vagina služe za šta?! Pozdrav.
Oj, normalno da nisu stvorene samo da rađaju djecu, to nije niko rekao! Žena treba da brine o sebi i lijepo izgleda, ali da bude rob modi koju nameću "tamo neki" i ispiru joj mozak, da izgleda ko kostur samo što je to "moderno", ma daaj. A koja to žena još ne želi biti majka, pa valjda joj je priroda da rađa djecu, e svašta.
Užas, kako iskrivljuju sliku žene, koja treba da bude MAJKA, da ima razvijene kukove, grudi, jer je i cilj da može roditi dijete i da bude zdrava, a ne da živi "na slamku"! Sve što je pretjerano ne valja, ni predebelo ni premršavo.
Daa, slažem se 250ml gratis :))
Najljepši spomenici prirode, koje mi ne cijenimo ni 1%....oni su blago, pogotovo u gradovima, gdje kisik uzimamo na slamku, svaka travka je bitna!
Hahahahaha, kako priča, brbljalo malo ljubomorno :))
Iz iskustva ti kažem da šef civilne zaštite ne može ništa, on samo sluša načelnika i od njega dobija novac, zato načelnika krivite...Civilna zaštita nije zadužena za čišćenja odvoda, već Komunalno.