Komentari (367)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli i mi izvoziti avione u Njemacku...
blago avionu.....ode u njemacku.......
ovo je tek pocetak oduzimanja BH imovine,,,dok nas nepocnu skidati na ulicama i uzimati garderobu sa nas,jel koliko su nas ovi kriminalci zaduzili to nemoze vratiti 15 naredni generacija,,pogledajte samo koliko je podneseno krivicni prijava za zloupotrebe polozaja,za nestale milijarde,i nakon par godina,svi se proglase nevinim,a para nigdje,,i sta treba reci,,,
Ne mogu da vjerujem da predsjednik drzave nije sazvao konferenciju za stampu, da nijedan ministar nije podnio ostavku, da par najodgovornijih menadzera iz kompanije nisu sprovedena u istrazni sud sa lisicama na rukama, a da sve ovo nije ispraceno novinarima sa bezbroj kamera i bliceva... Koja lakrdija od drzave! SPASITE BIH. PODNESITE OSTAVKE.
Avion skonto kako pobjeci u njemacku. Aferim
Napokon je zavrsena jos jedna kriminalna radnja u vidu drzavnih firmi koje su par nesposobnih stanackih idiota doveli do kraha. Ova firma nikada nije mogla poslovati sa dobitkom. Trebalo je zatvoriti poslije prvih problema, kao sto se to radi u normalnom svijetu.
Ova slika govori toliko rijeci...
Mi nismo u stanju organizirati prevoz autobusom do vijećnice.
Ovakav je ishod i rezultat kad djamijasi i crkvenjaci dodju na vlast. To je sve bagra koja krade i laze i ne imaju ni obraza ni casti. Sa normalnih svijetskih mjerila, a da se ne navode evropska mjerila, to su najobicniji hostapleri.
Ode jadan avion sam na svoje zadnje putovanje, a da nije ispracen niti od onih kojima je plate zaradjivao Bakire. Nije ga cak ni direktor jedine avio kompanije ove zemlje ispratio, a napunio je dobro djepove dok je dotjerao i kompaniju i avion na ove grane. Pa zamisli Bakire kakva je zalost u slicnoj stvari kad nekoj porodici nastrada krava koja ih je hranila. A da ne navodimo kolika je ovo sramota za narod i zemlju, Bakire.
Ovako ce i Bosna zavrsiti, u dijelovima hahaha :-)
i avioni odose za njemacku...eh tugo tugo
sve je razjebano u drzavi i sve ce postati strano jednsotavno okupacija u miru
Zašto u dijelovima pa na kamion a ne odjednom putem zrakovazduha? Hoće li ubuduće i putnici odnosno stanovnici BiH kao i ovaj avion? U dijelove pa na kamion? Pa dobro, to se već decenijama dešava, srce u rodnom mjestu a tijelo na privremeno permanentnom radu u dijaspori...
put bez povratka
to je prava slika bosne. kao i ovaj avion tako ce i posljednji omladinac pravo za njemacku