Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično, Željko Komšić 2022.
Pa Hrvati to i zele. Ti ce ih opet homogenizirati oko HDZa, Zeljko ce i dalje piti i zaradjivati, a HDZ ce moci dokazivati u svijetu da su bosnjaci izabrali hrvata..
Barba ŠIME CIPOL - SLABO, SLABO, uhvatil sam HOBOTNICU bila je teska 8 i pol kila je imala, AJME MENI!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Za Hrvate je najbolje da Bakir ne popusti. Željku omšiću treba podići spomenik usred Hercegovine. Nikad niko nije učinio više za Hrvate od njega.
Ajmo ameri pogurajte to
Ma šta čemo mi početi sa tim rješenjem ako su uključeni stranci ko Matthew Palmer i Angelina Eichhorst u unutrašnja pitanja BiH? Stranci su krivi za ovu političku krizu koja je stvorena kroz njih sa Daytonskim sporazumom. Šta su stranci tačno od koristi za BiH uradili? Ja lako mogu nabrojati šta su uradili pogešno ali ništa šta su uradili tačno.
Ne vjeruj nikome osim sebi
Kafanska dogovaranja NE piju vode. O svim pitanjima, razgovori, pregovori, i ako treba tuče, MORAJU biti u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. U parlamentarnoj skupštini, u sali, holu ili u zastupničkim klupama MORA se pregovarati, a ne kafansko-mindersko naklapanje.DOSTA je više ucijena od krivoustog nacifašiste koji je davno za "zasluge" ratne i poratne MORAO biti u ZATVORU. Naravno, pridružit mu i Izetbegovića i Duduka.
muljator dosao da mulja muljatore bih ... ko ce koga vagnuti .. doduse kod ovih nasih bh idiota sve moze stati u obraz i pod kapu ...
Hvala Bogu.
Da je kod nas manja korupcija iveca vladavina prava, bolji uslovi za zivot i prosperitet, nikome ne bi bila interesantna ova pitanja. Pa svi koji odlaze u Njemacku, ne znaju ko je tami na vlasti, nemaju ni pravo glasanja, ali opet idu
Ili se menja sve ukljucujuci i Rs ili nista, nije Rs sveta krava da se ne menja nista
čuj slabe nikakve šanse
Ma kakav dogovor, od toga nema nista. Nemoze biti dogovora a da se u pc ne dira.treba mjenjati ustav i da svi gradani imaju ista prava ma cijeloj teritoriji bih. Ako zelimo napred!
Laž je da je bilo ko ugrožen i ima manja prava, svi su ugroženi upravo od svojih političara koji samo trpaju sebi u džepove milione
Ovi svi u Neumu su se sastali samo zbog ličnih interesa, i stranci i naši, nikome ovde nije stalo do naroda, narodi žive jedni s drugima najnormalnije, da nije njihovih politika ne bi narod ratovao nikada.
Malo slabe šanse, malo napredak.Najbolje pročitati naslov na kraju dana. Ahaahahahah
Ispuha raspolozenje 😀
neka se zapiše, Bošnjaci ruše Dayton. Ako ruše jednu stvar iz Daytona onda se ruši sve. pa i RS u tkz. BiH.