Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto zaposleni koji imaju minimalac placaju puni iznos mjesecnih karti dok, penzioneri od 680-1.000 KM placaju 10 KM a preko 1.000 KM placaju 28 KM. NEKOREKTNO I NEFER kao i sve u ovoj drzavi....
@kingtiger Ko će to računat...aj uvedi diferenciranu stopu PDV-a, pa dif. stopu za plaćanje kazni po platnim razredima...visoka je to matematika
Nema gorih lopova, kriminalaca, halase, nepotista i reketasa od SDP/NS/NiP clanova i funkcionera, jer ovo je resor GRAS koji je pripao u raspodjeli plijena toj SDP=srpskoj dobrovoljackoj partiji i oni su ukrali Milion i 220.000 KM na ovoj lopovskoj i kriminalnoj nabavci neispravnih i 20 godina starih trolejbusa. Ti novci su im bili potrebni da popune finansijske dubioze koje SDP ima jos od proslih izbora. Nema gore bagre, lopova,reketasa i nepotista od SDP korupcionasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Roditelji koji su jedva sklapali kraj s krajem, u čijoj porodici se školuje dvoje, troje ili više školaraca, kako mislite da izdvoje taj novac? Kako mislite da nezaposleni ljudi umjesto 12 plaćaju 30 KM, a mozda negdje čiste stanove za 15, 20 KM da bi hljeb kupili i ostale potrepštine.. Frapirana sam, neredovne vožnje, uslovi u busu užasni, zapali se u pola vožnje, pokvari se čim krene, puše sa svih strana i vi tražite da vam plaćamo toliko?
Nijedna ne čisti ispod petobanke,i plus dvaput kahva i rucak.
Ma nemoj?? Nek ti znaš za koliko ko čisti, može li za tu petobanku da kupi namirnice za cijeli mjesec? Ne do Bog da ti dajes nafaku, ali svakakvog naroda ima.. lp
sramota katastrofa kako nazvat
Kontas?!....Ja kontam, ali nisam siguran koliko ostali kontaju. Da je to bas visoka matematika, nije. Ali za nase (vecinom) kvazi ekonomiste iz vlade je sto se naroda tice “sve visoka matematika”
Tesko nama kad krenu najesen poskupljenja treba napunit kesu za politicatre a Jos kad dodze crna Zima nigdje marke zaradit ne moz smjesno Ali zalosno
VLADA KS NIJE STRUČNA ISEJE SU IM NULA NEMAJU REALAN POSLOVNI PLAN ZA BILO ŠTA!
bravo a zasto vi kao nova vlada niste ponistili taj ugovor i pokazali da ste za gradzane i narod već na ovaj nacin pucate minuse šestorki preko ledza gradzana to je tako providno a na kraju vi kupite kolac tj pare
A kako se Kalem zove novinaru N.V.?
Kakava je ubleha bila sestrorka
BUM ma laz sigurno...Forto potpisao ma nije...Forto??? Ma dajjj
Treba ovog Fortu u tramvaj pa nek se vozi papcina, i to bih mu potpisao 1000 KM mjesecna pa da vidimo mangupe.
Budite fer i vratite Vlado kupone nezaposlenima na 12 KM,nezaposleni nemaju ni socijalnu pomoc niti bilo gdje popust,povlastice isl.Penzionerima od preko 500 i 700 KM penzije malo dignite cijenu kupona,ako moze placati radnik s 500 KM plate 45-53 radnicki kupon mogu i ti dobrostojeci penzioneri,a koji plate sad 30-40tak KM za 3 mjeseca pa se i produzi taj kupon im.
Pa idi radi ako si nezaposlen,posla ima ,samo zreba potražiti.
Cim se drogiraju ovi u grasu, pazi cijena. Treba ih bojkotovati maksimalno, kakva je to gamad jbt
@Snow ne znam jesi li procitao tekst??? GRAS ne moze formirati cijene karte. to radi vlada KS.
Jestel svjesni mamlazi da tada nije bilo korone i najvece svjetske recesije, hiljada otpustenih? Mjera je bezveze ko god da je potpisao, ALI VI JE SADA, U OVOM TRENUTKU IMPLEMENTIRATE i krivite njih ?! Halo ba ????
@DostaDosta Pa ovo se sve namjerno radi, jer smo svjesni i mi i oni, ko moraa kupovati će i dalje.. kako, to samo oni znaju.
Pa opet ste poslupili karte kada se uracunaju subvencije, a nista niste ponudili zauzvrat. Infrastruktura ostala ista. Uzas!
Pa ako je taj neko potpisao što vi niste stornirali, nije neoborivo, ispali bi lafčine a ovako ste i vi k..čine